Esteu aquí

375 tallers als centres cívics durant el primer trimestre de 2018

dijous, desembre 7, 2017 - 12:49

Al llarg del primer trimestre de 2018, els centres cívics i equipaments de Sants-Montjuïc oferiran 375 tallers d’àmbits tan diversos com la gastronomia, el benestar i creixement personal, la música, els idiomes, la informàtica, la robòtica i la dansa. Les inscripcions comencen en bona part dels centres a partir del proper dilluns 11 de desembre.

Al Centre Cívic El Sortidor, s’ofereixen fins a 27 tallers trimestrals diferents entre els quals cal destacar tres novetats: un taller d’estampació tèxtil, un de ganxet i llanes d’hivern i una sèrie de passejades guiades per Barcelona. Pel que fa als 34 tallers del cicle gastronòmic A taula! la cuina d’hivern i la cuina japonesa i la vegetariana seran les protagonistes del primer trimestre.

Ben a prop, al mateix Poble-sec, el Centre Cultural Albareda ofereix també uns 27 tallers bona part dels quals estan vinculats amb la música o la dansa. Si vols aprendre a tocar instruments com l’Ukelele, afinar la teva veu, iniciar-te a la mescla musical, formar part d’un combo balcànic o moure les teves extremitats com un ballarí de dansa de carrer apropa’t al carrer d’Albareda a fer la teva inscripció a partir de l’11 de desembre.

Al Centre Cívic Cotxeres-Casinet  les inscripcions de nous alumnes començaran a partir del dimarts 19 de desembre. Pel que fa a l’oferta s’hi oferiran 32 tallers diferents vinculats a la salut i al creixement personal entre els quals alguns de nous com el de Millora de la comunicació o el de Benestar i gestió emocional. Quant als 36 tallers d’expressió destaquen algunes novetats com el taller de Coreografies de Videoclips o d’altres tallers ja tradicionals com els de capoeira, claqué o de balls de saló. Pel que fa l’expressió plàstica, les novetats són un taller de collage i un de decoració d’objectes a l’estil mexicà. Pels amants de les humanitats i la història, aquest trimestre hi haurà cursos d’Arqueologia i paisatges sagrats, la Trajectòria del naturalista Charles Darwin, els Secrets de l’Univers, l’Europa de les Catedrals medievals, un repàs històric de la relació entre la civilització de l’antic Egipte i l’antiga Grècia i un recorregut per les ombres de l’Europa de la segona meitat del segle XX. Per tots aquells i aquelles que els agrada viatjar, hi haurà fins a 36 cursos d’idiomes estrangers. Igualment, hi haurà 15 cursos de cuina, 9 tallers de recursos i 12 tallers de noves tecnologies. Finalment, per als infants hi haurà 12 cursos d’àmbits tan diversos com l’anglès, la ceràmica, la dansa, els escacs, la guitarra, la robòtica i el teatre.

Durant el primer trimestre de 2018, el Centre Cívic Font de la Guatlla oferirà fins a 58 tallers d’àmbits tan diversos com la informàtica, els idiomes, l’art, la música, la cuina, la creativitat i la salut i el creixement personal. Entre les novetats del trimestre, destaquen els tallers de costura de supervivència, de reparació d’electrodomèstics o d’activació de la memòria. Les inscripcions comenceran al Centre Cívic del carrer del Rabí Rubèn el proper 18 de desembre.

Als barris de la Marina, trobaràs cinc llocs on fer activitats al llarg de l’hivern. Així, al Centre Cívic Casa del Rellotge tindreu l’oportunitat d’apuntar-vos fins a 20 tallers diferents entre els quals destaquen novetats com el de Ioga per a embarassades, el de running, el d’iniciació al ioga o el d’Afrobeat. Entre d’altres activitats, al Centre Cívic La Cadena podreu aprendre a ballar dansa contemporània o ballet mentre els més petits aprenen a parlar anglès i a ballar sardanes. Per la seva banda, al Casal de Barri La Viña hi ha cursos d’anglès, repàs escolar, informàtica per a gent gran, piano o manualitats. També força tallers gratuïts, alguns impartits per voluntaris. A l’Espai Jove La Bàscula la protagonista és la música. I és que si t’apropes al carrer del Foc podràs aprendre a tocar instruments com la guitarra elèctrica, el baix o la bateria o a rapejar i a punxar discos. Finalment, al Punt Multimèdia de la Marina hi trobaràs una àmplia oferta relacionada amb el món de la informàtica i la robòtica.

A l’altre Punt Multimèdia del districte, el Punt Multimèdia de la Casa del Mig, hi trobareu 30 tallers d’iniciació a la informàtica, de creació multimèdia i audiovisual, d’impressió 3D, de robòtica i de fabricació digital. La inscripció als tallers d’aquest últim centre podrà fer-se a partir del 2 de gener de 2018.

Per a més informació sobre el procés d’inscripció i sobre els cursos consulteu les pàgines web dels centres cívics i dels equipaments esmentats.