Esteu aquí

Il·lustracions per al Pla de Desenvolupament Econòmic

dimecres, setembre 13, 2017 - 14:32

El Districte de Sants-Montjuïc aprovarà el mes vinent el Pla de Desenvolupament Econòmic (PDE 2017-2021), elaborat amb la participació de tots els agents socioeconòmics d'aquests barris. El PDE s'editarà i es difondrà mitjançant materials impresos i audiovisuals per als quals caldran una desena d'il·lustracions. L'empresa o professional que s'encarregui de fer-les percebrà fins a 1.200 euros (+ IVA). Les propostes es poden presentar per correu electrònic fins a les 14 h de dimarts 19 de setembre.

S’obre l’encàrrec per definir les il·lustracions que identificaran el PDE de Sants-Montjuïc, tant pel que fa a la portada del document com als fulletons i futurs vídeos per donar-lo a conèixer. Les empreses o persones autònomes interessades a realitzar aquestes il·lustracions han d’enviar les seves propostes amb una idea general o esbós de la imatge que voldrien transmetre. Els criteris que es prioritzaran a l’hora de fer l’encàrrec seran:

  1. Que les il·lustracions destaquin la pluralitat de gènere i la diversitat de les edats i orígens de les persones que apareguin.
  2. Hauran de transmetre imatges que posin en valor el veïnatge i l’empresa convencional, el comerç de proximitat i l’economia solidària.
  3. Que hi hagi alguna referència a elements representatius dels barris de Sants-Montjuïc, que s’identifiquin de forma clara.

Les persones o empreses interessades han d’emplenar aquest model de presentació d’ofertes, signar-lo i enviar-lo per correu electrònic a david.gonzalez@barcelonactiva.cat amb còpia a juridic@barcelonactiva.cat abans de les 14 h de dimarts 19 de setembre. No s’admet cap altra forma de lliurament de l’oferta. Un cop escollida la proposta guanyadora, en funció la qualitat tècnica i l’oferta econòmica (que no pot superar els 1.200 euros), qui l’hagi presentat haurà d’elaborar 10 il·lustracions definitives per al document, els fulletons i els vídeos del PDE.