Esteu aquí

L'interior d'illa del c. Priorat, tancat fins al setembre

divendres, juliol 14, 2017 - 09:41

Des del 15 de juliol fins al 15 de setembre, l'interior d'illa annex al carrer del Priorat resta tancat al públic. Tal i com ja es va fer l'any passat, amb aquesta mesura es volen evitar durant el període estival les males olors que arriben als pisos del voltant, en un espai força utilitzat com a àrea d'esbarjo per a gossos i on aquests animals de companyia fan les seves necessitats.

Durant aquests dos mesos, el veïnat de Sants podeu dur els gossos a qualsevol altra de les àrees d’esbarjo identificades al districte, que trobareu indicades en aquest mapa.

L’espai annex al petit carrer del Priorat, resultat de la construcció d’un aparcament soterrat en aquest interior d’illa, està pendent d’una reforma que hi delimitarà una àrea de jocs infantils i una altra d’esbarjo per a gossos, a més de reurbanitzar tot l’espai i el carrer per fer-lo més amable per a tothom. S’està treballant en la definició del projecte, que permetrà que les obres es duguin a terme l’any vinent.

De moment, i per evitar molèsties al veïnat durant els mesos de més calor, aquest estiu es repeteix el tancament al públic que ja es va efectuar l’any passat. Habitualment, aquest espai es tanca només a les nits.