Esteu aquí

Opcions de lleure per a tothom

dimecres, maig 16, 2018 - 14:05

Aquest divendres, 18 de maig, se celebra la II Trobada intersectorial per a l’impuls de l’Oci Inclusiu i l’accés a la cultura de Sants-Montjuïc. Es tracta d’un espai de trobada per sumar potencialitats entre els agents claus del territori i el sector, amb l'objectiu de generar projectes d’innovació social amb ofertes d'oci integradores de tota mena de col·lectius, com les persones amb diversitat funcional o problemes de salut mental. En aquest sentit, la iniciativa vol trencar barreres culturals i promoure la igualtat d’oportunitats, accessibilitat i dissenys per a tothom en els equipaments del districte.

Aquesta trobada va adreçada a agents claus de les organitzacions de referència als barris de Sants-Montjuïc, perquè configureu l’anell impulsor del projecte:

• Entitats i serveis que atenen persones amb diversitat funcional i problemes de salut mental.
• Entitats i equipaments culturals de proximitat: centres cívics, museus, biblioteques, casals de barri i associacions culturals.
• Persones usuàries d’entitats i serveis.
• Personal tècnic del districte: responsables de les àrees d’atenció a les persones, cultura, discapacitat/diversitat funcional, joventut, dones, serveis socials bàsics i especialitzats i centres atenció primària.
• Organitzacions, entitats i empreses del territori: associacions de comerciants i restauradors/es, associacions veïnals, parròquies, centres socials autogestionats i centres de formació professional, entre altres.

La jornada, organitzada per l’associació d’oci inclusiu Saräu i la Fundació Sant Pere Claver de Serveis Socials, tindrà lloc divendres d’11.30 a 14 h a la Biblioteca Vapor Vell. Podeu consultar-ne aquí el programa complet i inscriure-vos-hi a través d’aquest formulari.