Esteu aquí

Taller "Fotos en conserva, mitjans casolans per guardar les teves imatges"

dijous, maig 18, 2017 - 11:55

El dimarts 6 de juny, al matí, a la Seu del Districte tindrà lloc un taller dut a terme per professionals de l’Associació Fotoconnexió, que té per objectiu oferir unes primeres pautes per a la identificació i conservació de documents fotogràfics que es guarden en els arxius familiars.

Cada família té a casa el seu propi arxiu de fotografies, moltes vegades en unes condicions que no són les més correctes per a la seva conservació. Amb aquest  taller es pretén promoure i sensibilitzar a tothom interessat en la conservació de les seves fotografies del seu àmbit domèstic, tot aprenent nocions bàsiques d’alguns dels procediments fotogràfics més comuns.

Es donaran idees de caràcter històric i arxivístic perquè pugueu identificar, ordenar i classificar les vostres imatges, així com, s’explicaran pautes per documentar les fotografies i poder donar així una visió de conjunt a la vostra pròpia col·lecció. D’altra banda, es recomanaran receptes senzilles de quins són els materials òptims, i com s’haurien de desar les fotografies, perquè es conservin durant molts anys i evitar així els danys més comuns del material fotogràfic.

Taller “Fotos en conserva, mitjans casolans per guardar les teves imatges”

Data: Dimarts 6 de juny de 10.30 a 13.30 h

Lloc: Consell del Districte de Sants-Montjuïc. Creu Coberta, 104. Sala Polivalent (planta -1)

El taller és gratuït. Cal inscripció prèvia a través del telèfon 93 291 63 05 o bé al 93 291 42 40 (de 10 a 14 h).