Esteu aquí

Vine a provar el nou Poliesportiu la Marina

dimecres, setembre 13, 2017 - 09:38

El nou Poliesportiu la Marina, al carrer del Coure, ja és una realitat. El matí de dissabte, 16 de setembre, tot el veïnat de la Marina teniu l'oportunitat de comprovar-ho participant a la gimcana poliesportiva que hi hem organitzat. Amb la participació de totes les entitats esportives del barri, hi podràs aprendre i practicar fins a 10 esports diferents. Vine amb calçat i roba esportiva per fer-hi un tastet de bàsquet, futbol-sala, beisbol, rugbi, atletisme, tamborí, escacs, arts marcials i danses jazz i afrobeat. Obert a esportistes de totes les edats i de tots els nivells. No cal experiència ni coneixements previs, només les ganes d'estrenar el vostre nou poliesportiu i gaudir d'una experiència que no oblidareu.

Aquest estiu s’han fet les primeres activitats al nou Poliesportiu la Marina: les del Campus Olímpia, el programa municipal que cada any ofereix a infants i adolescents de Barcelona una oferta àmplia i variada d’activitats educatives i de lleure pel període de vacances. Però les entitats i esportistes que el faran servir habitualment encara no l’han estrenat, així que aquest dissabte al matí ho farem tots plegats amb una gimcana veritablement poliesportiva: tothom que hi vingui entre les 10 i les 14 h podrà fer un tastet de bàsquet, futbol-sala, beisbol, rugbi, atletisme, tamborí, escacs, arts marcials de la mà dels clubs de la Taula d’Esports i la Unió d’Entitats de la Marina que practiquen aquestes disciplines, i que aquest dissabte les ensenyaran  a tothom que vulgui iniciar-s’hi. A més, entre les 11.30 i les 12.30 h, podràs ballar jazz amb el Centro Cultural Estrellas Altas i afrobeat amb la Generació Guineocatalana “Virgen de Bisila”. Els voluntaris de La Marina Viva i l’Associació de Mitjans de Comunicació Local (AMCL) dinamitzaran la jornada.

A cada etapa de la gimcana, el club esportiu corresponent t’acreditarà amb el seu segell que hi has participat i, abans de marxar, obtindràs el diploma amb la teva foto per recordar que has participat en l’estrena del Poliesportiu la Marina, una jornada que no oblidaràs.

El nou pavelló del carrer de l’Energia, al qual s’accedeix pel numero 10 del carrer del Coure, consta de 2.500 metres quadrats amb una pista poliesportiva i grades, un vestíbul amb control d’accessos, una infermeria, una zona de vestidors col·lectius i una zona de vestuaris per àrbitres i tècnics, un espai de serveis de pista, un espai per administració i instal·lacions tècniques, un magatzem per material i un altre magatzem per al material de neteja. La inversió per fer-lo realitat ha estat de 3.593.132,63 euros (IVA inclòs). El pavelló s’ha construït sobre una gran parcel·la de 18.525 metres quadrats on també hi ha el camp de futbol i altres equipaments públics.