Esteu aquí

Sarrià segueix de Festa Major!

dijous, octubre 5, 2017 - 08:12

El proper dissabte, 7 d’octubre, a les 19.15 h, se celebrarà el centenari de la primera actuació de l’Orfeó Sarrianenc, amb un breu parlament explicant l’acte que va tenir lloc fa 100 anys amb la creació de l’entitat.

A l’acte hi assistiran els cantaires de l’Orfeó Sarrianenc i alguns membres de l’Esbart Sarrià vestits d’època, així com les pubilles. Un cop fets els parlaments es farà la hissada de bandera mentre l’Orfeó Sarrianenc canta el Cant a la Senyera d’Àngel Obiols i altres cançons catalanes. Després l’Ajuntament farà una ofrena dels rams a les pubilles i ens desplaçarem a l’església per celebrar la Missa solemne del Roser seguida de l’habitual ofrena floral.

El dissabte al matí, a partir de les 10.30 h, es podrà visitar el nou tren de l’Oreneta, en una jornada de portes obertes. Durant el matí, a les 12 h, se celebrarà el bateig de la locomotora número 21, que es va estrenar aquest estiu, i que portarà el nom de ‘Sarrià.

Tanmateix, el segon cap de setmana de Festa Major també comptarà amb altres actes destacats. El proper divendres 6 d’octubre al matí, com cada any, les escoles de Sarrià organitzen conjuntament un seguit d’actuacions folklòriques i culturals per celebrar la Festa Major del Sarrià. L’organització d’aquests actes potencia la relació entre els diferents centres i familiaritza l’alumnat en la integració i la participació en la vida social del barri. El cercavila seguirà dos itineraris simultanis que finalitzaran a plaça de Sant Vicenç on es trobaran.

El cap de setmana estarà farcit d’activitats per a grans i petits. Gaudeix-les!

Consulta totes les activitats a la web de la Festa Major de Sarrià!