Esteu aquí

Ampliació dels horaris de les sales d’estudi en època d’exàmens

dimecres, gener 3, 2018 - 09:59

Fins al 2 de febrer, s’amplien els horaris de les sales d’estudi en el període de preparació dels exàmens universitaris. L’Ajuntament amplia la xarxa d’espais amb tres noves sales a la ciutat. Al Districte de Sarrià - Sant Gervasi es reforça l’horari de cap de setmana de la sala d’estudis permanent de la Biblioteca Sant Gervasi - Joan Maragall.

L’Ajuntament ofereix un total de  27 sales d’estudi en horaris de migdia, nit i en caps de setmana per complementar els horaris habituals de les biblioteques.

El Departament de Joventut de l’Àrea de Drets Socials i Biblioteques de Barcelona ofereixen dues tipologies de sales d’estudi, les sales permanents i les puntuals. Les sales d’estudi permanents funcionen durant tot l’any excepte en període de vacances d’estiu, i tenen un horari habitual de dilluns a divendres, de 21 a 1 h. Algunes d’aquestes sales reforcen el servei en èpoques prèvies als exàmens (en els mesos de gener, febrer, maig i juny), ampliant horaris habituals de les biblioteques.

Les sales puntuals, en canvi, s’obren durant els períodes d’exàmens per complementar l’oferta de les sales d’estudi permanents i cobrir l’increment de demanda d’espais que es produeix en aquestes dates.

El Districte de Sarrià-Sant Gervasi compta amb tres sales d’estudi nocturnes, dues puntuals a la Biblioteca Clarà i al Centre Cívic Vallvidrera – Vázquez Montalbán, i una permanent a la Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall, que reforça els seus horaris d’obertura durant el cap de setmana.

Els espais, adaptats per a la concentració i l’estudi, estan dotats de servei de wifi i material de suport, per facilitar als i les estudiants llocs on poder preparar els seus exàmens en un ambient de confort i il·luminació adequats.

 

Sala d’estudi Clarà
Biblioteca Clarà (c. Dr. Carulla, 22-24)
Horari: de dilluns a divendres, de 20.30 a 1 h

Sala d’estudi nocturna Collserola
Centre Cívic Vallvidrera – Vázquez Montalbán (c. Reis Catòlics, 16-34)
Horari: de dilluns a divendres, de 21 a 1 h

Sala d’estudi nocturna Sant Gervasi – Joan Maragall
Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall (c. Sant Gervasi de Cassoles, 85)
Horari: de dilluns a divendres, de 21 a 1 h
Caps de setmana: dissabtes, de 10 a 21 h, i diumenges, de 9 a 21 h