Esteu aquí

Audiència Pública i Consell Plenari de Sarrià - Sant Gervasi

divendres, novembre 24, 2017 - 15:16

Dimecres, 29 de novembre, a les 18.30 h, se celebrarà el Consell Ciutadà prèviament a la sessió conjunta de l'Audiència Pública i el Consell Plenari del Districte, a la sala d'actes de la casa consistorial del Districte de Sarrià - Sant Gervasi (pl. del Consell de la Vila, 7).

Prèviament a l’Audiència Pública i al Consell plenari,  tindrà lloc el Consell Ciutadà, a les 18. 30 h. Podeu consultar la convocatòria i l’ordre del dia al document adjunt.

Per una banda, el Consell Plenari del Districte de Sarrià – Sant Gervasi és l’òrgan de representació i participació col·lectiva del districte, està constituït pel president del Consell, el regidor i dinou consellers i conselleres i regidors i regidores adscrits. Podeu consultar la convocatòria i l’ordre del dia al document adjunt. La sessió es podrà seguir a temps real des d’aquest enllaç.

Totes les sessions del Consell són públiques i els assistents poden participar en els punts de l’ordre del dia. Les intervencions dels assistents poden ser sobre temes generals en el primer punt de l’ordre del dia de precs i preguntes i, al llarg del plenari, sobre el tema concret de l’ordre del dia que es tracta en cada moment.

Podeu consultar els temes tractats a les comissions consultives prèvies al Consell Plenari a l’apartat “Més informació” de la notícia.

Per altra banda, l’Audiència Pública és un espai obert a tota la ciutadania en què es pot tractar qualsevol tema relatiu al districte. S’utilitza com un sistema de millora contínua en la gestió municipal i com una font important d’informació. És una eina de debat i un mecanisme per a la formulació de propostes que permet a la ciutadania implicar-se en la gestió pública.

El desenvolupament de les audiències públiques facilita el treball en grup de tots els implicats, i millora les relacions entre la ciutadania, els polítics i tècnics municipals, cosa que es tradueix en una resolució positiva dels conflictes i les demandes veïnals. Les convocatòries de les audiències públiques tenen periodicitat bimensual i se celebren en diferents espais i equipaments dels diversos barris que formen el districte.