Esteu aquí

Convocatòria Consell Plenari del Districte de Sarrià – Sant Gervasi

dijous, juliol 12, 2018 - 11:22

Dimecres, 18 de juliol, a les 19 h, es convoca el Consell Plenari del districte, a la sala de plens de la seu del districte.

La sessió es podrà seguir en streaming.

Podeu consultar la convocatòria i l’ordre del dia del Consell Plenari al document adjunt.

Des de l’any 1984, i arran d’un procés de descentralització iniciat el 1979, la ciutat de Barcelona està dividida en deu districtes municipals que tenen autonomia i capacitat de decisió i gestió econòmica. Els districtes es regeixen pel Consell Municipal de Districte, que coordina l’administració dels serveis i dels béns col·lectius.

El Consell del Districte de Sarrià-Sant Gervasi és l’òrgan de representació i participació col·lectiva del districte, està constituït pel president del Consell, el regidor i dinou consellers i conselleres i regidors i regidores adscrits.

Totes les sessions del Consell són públiques i els assistents poden participar en els punts de l’ordre del dia. Les intervencions dels assistents poden ser sobre temes generals en el primer punt de l’ordre del dia de precs i preguntes i, al llarg del plenari, sobre el tema concret de l’ordre del dia que es tracta en cada moment.

Més informació