Esteu aquí

Exposició ‘Dones de Medalla’ commemora el 20è aniversari del guardó de la Medalla de Dona del Districte

dijous, febrer 25, 2016 - 08:41

Dijous, 10 de març, es presenta l’exposició Dones de Medalla en commemoració del 20è aniversari del lliurament del guardó de la Medalla de la Dona del Districte, que tindrà lloc al Centre Cívic de Sarrià, a les 19.45 h. L’exposició es podrà visitar a partir de l’1 de març i fins al 19 de març.

Amb motiu del 20è aniversari de l’atorgament de la Medalla de la Dona de Sarrià-Sant Gervasi, l’Associació Dones Fem organitza l’exposició “Dones de Medalla” que és un recull fotogràfic dels retrats de dones que han rebut el reconeixement de la medalla de la Dona, atorgada a proposta del Consell de les Dones del Districte de Sarrià-Sant Gervasi. L’exposició es podrà visitar de l’1 de març fins al 19 de març, al Centre Cívic de Sarrià.

La mostra recull la història d’aquest guardó que durant 20 anys el Consell de la Dona del Districte ha anat atorgant a una dona o entitat en reconeixement a la tasca desenvolupada en una determinada àrea professional, social, de coneixement o vital, i que ha merescut el reconeixement generalitzat per part del seu entorn. Han estat molts i diversos els perfils de les dones guardonades durant aquests 20 anys: la infermera, l’empresària, la biòloga, la mestressa de casa, l’artista, la mestra, la científica, altres més que van ser guardonades i de noves que podran ser-ho en un futur. Totes elles dones implicades i compromeses amb la seva realitat i decidides a enfortir el rol de la dona en la societat.

Aquesta exposició, que organitza Dones Fem, a més de retre homenatge a totes les dones homenatjades, és també un testimoni de la feina constant i de la il•lusió que diposita aquesta entitat en la lluita pels drets de la dona i el lloc que té en la societat.

També destaquem la participació del Consell de les Dones de Sarrià-Sant Gervasi, que és un òrgan consultiu i de participació creat per tractar temes que interessen i posen en valor la dona i que afecten el seu desenvolupament en el si de la societat. El funcionament del Consell i la seva composició oberta asseguren l’espai de debat i discussió democràtica necessaris en el procés de presa de decisions públiques.

 

Exposició Dones de medalla

De l’1 al 19 de març

Cente Cívic de Sarrìà

Recull fotogràfic dels retrats de dones que han rebut el reconeixement de la Medalla de la Dona de Sarrià-Sant Gervasi, atorgada a proposta del Consell de les Dones del Districte.

A càrrec del Grup de Dones Fem