Esteu aquí

Exposició itinerant 'On van els residus?' a Sarrià- Sant Gervasi

dimecres, març 9, 2016 - 11:43

Del 14 de març al 18 d’abril, la seu del Districte de Sarrià –Sant Gervasi acollirà l’exposició itinerant On van els residus? on es mostra de forma visual i interactiva el camí que emprenen els residus cap a la seva reutilització i transformació a un nou material productiu.

L’objectiu de l’exposició és mostrar a un públic de totes les edats, i no expert en la temàtica, el procés de transformació de vuit tipus de residus domèstics i quotidians d’una manera fàcil i amena mitjançant materials audiovisuals i interactius.

L’exposició es divideix en quatre àmbits: Entra en el cicle-Recicla!, Tornar a començar, Llegendes urbanes (FAQ), Aplica’t ara- El teu esforç serveix!

Per explicar les diferents fases, s’han creat vuit mobles-dispositius que faciliten amb textos, gràfics, vídeos i materials reals la comprensió per part del visitant. Cadascun dels mobles conté un sensor de moviment integrat que el mateix visitant engega amb la seva presència, i alguns demanen la interacció amb el públic, com per exemple, un joc de vídeo interactiu on el visitant pot “treballar” en una cinta de residus orgànics.

L’exposició ha estat dissenyada i produïda amb criteris ambientals i organitzada per L’Ajuntament de Barcelona, Medi Ambient i Serveis Urbans – Ecologia Urbana.

Més informació

 

Del 14 de març al 18 d’abril

De dilluns a divendres, de les 10 a les 14 h, i de les 17 a les 20 h

Exposició permanent On van els residus?

Seu del Districte

Plaça Consell de la Vila, 1

Més informació