Esteu aquí

Guanyadors del 1r Concurs Premis Punts de llibre Sant Jordi 2016

dijous, abril 14, 2016 - 08:24

Ja tenim els guanyadors del concurs organitzat pel Districte de Sarrià- Sant Gervasi, 1r Concurs Premis Punts de llibre Sant Jordi 2016. S’han presentat 318 obres i s’han premiat les tres millors creacions artístiques. El lliurament de premis tindrà lloc dissabte, 23 d’abril, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, i s’han organitzat activitats paral·leles com exposicions, tallers infantils, conta-contes i mostres de llibres.

La primera edició dels Premis Punts de Llibre Sant Jordi 2016 ha estat tot un èxit. S’han  presentat un total de 318 obres, de les quals 250 pertanyien a escoles del districte; Col·legi Canigó, Escola Pia Sarrià- Calassanç, i Escola Fàsia- Sarrià. Han participat 55 adults, i 13 menors de 18 anys.

Els guanyadors són Roser Argemí i Batlle (veïna del Districte de Sarrià- Sant Gervasi), Mariona Armengol Losantos (veïna de Sant Pol de Mar) i Franco Vitagliano De Michele (alumne de l’Escola Fàsia-Sarrià). Els tres treballs guanyadors s’editaran i publicaran i rebran un premi en metàl·lic de 300 euros cadascun, i es farà un tiratge de 1.500 exemplars per cada original guanyador.

L’acte de lliurament de premis es farà dissabte, 23 d’abril a les 13.15 h, en el marc dels actes de la Diada de Sant Jordi a la plaça Sant Vicenç de Sarrià on des de les 11 a les 14 h hi haurà tallers infantils i familiars, Mostra de llibres de la Biblioteca Clarà i conta-contes.

Les llibreries del districte repartiran els punts de llibre guanyadors durant la Diada de Sant Jordi.

Activitats paral·leles

Del 24 d’abril al 13 de maig, la seu del Districte de Sarrià- Sant Gervasi, plaça Consell de la Vila, 7, acollirà una exposició amb tots els originals presentats.

Horaris de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i de les 16 a les 19 h.

La Llibreria Casa Usher (Santaló, 79), i la Llibreria A Peu de Pàgina (Major de Sarrià, 50) exposaran una reproducció dels tres punts de llibre guanyadors.

 

A més a més, els equipaments del districte han preparat una programació especial per celebrar la Diada de Sant Jordi. Consulteu la programació dels equipaments del districte.