Esteu aquí

IV Jornada Jove a Collserola: Noves tecnologies i xarxes socials

divendres, novembre 10, 2017 - 09:41

El divendres 17 de novembre, de 17 h a 21 h, acosta’t al Centre Cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán a gaudir de la IV Jornada Jove a Collserola!

És una jornada plena d’activitats dins del món de les noves tecnologies, les xarxes socials i la seva publicitat. Què i qui són els influencers, youtubers i instagramers de moda? Xerrades i presentacions a càrrec de Present & Future, agència; un munt de tallers de la mà d’experts com: “Remixa la vida”, “Selfie cam”, fabricació de robots, creació de videojocs, i molta música en directe.

Els tallers i xerrades que es faran són:

Tallers:

Remixa la vida!

Qui hauria pensat que la vida quotidiana podria ser tan musical? Amb aquesta aplicació els participants despertaran la curiositat pels sons que fan tots els objectes quotidians que els envolten. Les possibilitats són infinites. Localitzaran sons, els gravaran i els guardaran amb la fotografia de cada un d’ells. Després, serà el moment de composar una taula de percussió amb el que hauran anat enregistrant i serà l’hora de fer les seves pròpies composicions musicals.
A càrrec de Qupertin.

 

Selfie cams

Donem la volta a les “selfie_cams” i tornem-les creatives! Aquest taller consisteix a fer una videocreació. Primer, utilitzem el recurs d’una aplicació tipus “selfie” per a crear vídeos artístics, mitjançant diferents filtres. Després, amb un editor de vídeo unirem els fragments per aconseguir originals videocreacions.
A càrrec de Qupertin.

 

La Realitat Virtual, noves maneres de veure el que ens envolta

Saps què és la Realitat Virtual? Vols aprendre a fer imatges en 360º, i veure-les a partir d’un telèfon mòbil? A partir de la construcció i personalització d’unes ulleres de realitat virtual, introduirem noves maneres de veure i podrem interaccionar amb el nostre entorn, facilitant l’aprenentatge a través d’aplicacions que mostren la realitat de manera immersiva i interactiva.
A càrrec de El Teb.

 

Programem els nostres jocs. Micro:bit, sensors i programació

Micro:bit és un projecte d’electrònica oberta creada per la BBC amb la voluntat de treballar des d’edats primerenques la programació i la electrònica. Es basa en una petita placa
programable de baix cost, que incorpora, a través de diversos sensors, la possibilitat de connectar-nos i interactuar amb el món que ens envolta.
A càrrec de El Teb.

 

Conferències

El món dels infuencers i la publicitat a les xarxes socials

Què fa el representant d’un influencer, quina feina hi ha darrera d’una fotografia seva, quin és el seu dia a dia, el seu entorn, els seus viatges… Quines marques aposten per aquest tipus de publicitat i perquè…
A càrrec de Jordi Escribà, gerent de Present and future, acompanyat d’un dels influencers d’aquí amb més seguidors a les xarxes socials.

 

 

Recordem que les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia trucant a qualsevol dels centres organitzadors de la jornada:

 

Centre Cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán: 93 406 90 53

 

Centre Cívic L’Elèctric: 93 205 40 09

 

Casal de Barri Can Rectoret:  93 252 08 49

 

Us hi esperem!