Esteu aquí

L'equip de govern del districte manté la primera reunió de contacte amb les associacions de veïns dels barris de la muntanya

divendres, octubre 2, 2015 - 13:19

Dijous, 1 d’octubre, va tenir lloc la reunió del regidor del districte, Gerardo Pisarello, acompanyat del seu equip de govern, amb les associacions de veïns dels barris de la muntanya.

Després de la presentació de l’equip de govern integrat per la gerent del Districte Amàlia Ganga, el Conseller Tècnic Jaume Llansó i el Conseller de Districte Joan Manel del Llano, van prendre la paraula les entitats assistents per expressar la seva voluntat de treballar plegats pel barri. Durant la reunió es van tractar temes com la millora de la mobilitat i la seguretat del barri,  l’accessibilitat, el medi ambient i la presència i relació de l’equip de govern amb l’Oficina de Collserola.

Per part de l’equip de govern es va anunciar la decisió i el compromís amb als barris de muntanya de mantenir contacte regular amb els veïns mitjançant una presència física del gerent o el conseller tècnic (alternant-se cada 15 dies) a la Oficina de Collserola.

Les entitats i associacions de veïns i veïnes presents van ser les de Mas Guimbau, Mas Sauró, Can Rectoret , Font del Mont, Vallvidrera, Vallvidrera Plaça del Pi, Associació de veïns i veïnes de les Planes amb afectacions urbanístiques, Sanatori (Rectoret), Cim del Tibidabo i la Plataforma Cívica en Defensa de Collserola.