Esteu aquí

L’àrea de gossos dels Jardins Piscines i Esports, a punt per primavera

dijous, gener 11, 2018 - 11:15

L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat les obres per habilitar set àrees d’esbarjo per a gossos distribuïdes per tota la ciutat al 2018. En concret, a Sarrià-Sant Gervasi s’està construint una gran àrea de 1.300 m2 a l’àmbit dels Jardins Piscines i Esports, en el xamfrà dels carrers de Ganduxer i Bori i Fontestà.

Aquesta actuació s’emmarca en l’aposta de Barcelona per la convivència entre les persones i els animals de companyia, pel respecte als drets dels animals i per oferir-los zones on puguin córrer, jugar i fer les seves necessitats sense generar molèsties.

En aquest sentit, l’objectiu del Govern municipal és garantir que com a mínim tots els districtes de la ciutat disposin d’una àrea d’esbarjo per a gossos de 700 metres quadrats (m2) o més, a més de crear nous espais i millorar o ampliar els existents, sempre que sigui possible.

Els set projectes que estan en marxa sumen una inversió total de 1.930.000 euros. Totes les zones d’esbarjo estaran en funcionament a la primavera de 2018, i tindran jocs per a gossos, mobiliari adaptat per al benestar dels animals, un abeurador i nova vegetació.