Esteu aquí

Oberta la convocatòria de subvencions per a projectes de cooperació per a la justícia global

dilluns, febrer 12, 2018 - 15:46

L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa la convocatòria de subvencions per a projectes de cooperació per a la justícia global per l’any 2018; el pressupost de la qual s’ha incrementat en un 3% respecte l’any anterior, dedicant en total un 0,7% del pressupost municipal a aquest àmbit.

L’objectiu és la concessió de subvencions a projectes de cooperació internacional i educació per a la justícia global realitzats a iniciativa d’ONGD i d’entitats privades no lucratives per tal de dotar-les dels recursos necessaris per a la realització de projectes vinculats amb els eixos transversals del ‘Pla Director de Cooperació Internacional i Solidaritat de l’Ajuntament de Barcelona’.

La convocatòria preveu deu modalitats de projecte agrupades en tres programes: “Programa de Cooperació per a la Justícia Global”, “Programa de Cooperació per a la Justícia Global a Ciutats Específiques” i “Programa d’Educació per a la Justícia Global”.

La novetat d’aquest any és la introducció dels projectes d’acompanyament internacional i protecció a defensors dels Drets Humans amenaçats per assegurar que puguin desenvolupar les seves àrees amb seguretat i llibertat.

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils, del 5 al 23 de febrer de 2018.