Esteu aquí

Obres de restauració de l’antic dipòsit del Rei Martí per convertir-lo en un equipament cultural

dimecres, abril 29, 2015 - 10:10

Les actuacions consistiran en la rehabilitació de l’antic dipòsit soterrat, de 600 m2, en un equipament públic per acollir activitats culturals, com ara, exposicions, espectacles i presentacions diverses i singulars.

També s’habilitarà um mòdul annex al dipòsit, de 300 m2, per a diferents serveis associats, com magatzem, office, banys, instal•lacions, espai amb armariets i vestuaris.

Es crearà una plaça pública d’accés a l’equipament pel carrer de Bellesguard, amb zones d’esbarjo i una petita cafeteria exterior i bancs.

També es preveu la creació de les estructures necessàries per accedir al bosc que se situa al llarg de la parcel·la per sobre de l’equipament.

La rehabilitació de l’antic dipòsit, alhora que permetrà destinar-lo a la promoció de l’activitat cultural per al coneixement i la promoció de Sant Gervasi, descobrirà al públic i posarà en valor una construcció representativa de l’arquitectura civil del segle XIX a Barcelona.

Amb aquesta obra de rehabilitació s’aconseguirà que el dipòsit del Rei Martí sigui un espai destinat a promoure l’activitat cultural d’avantguarda al barri de Sant Gervasi i un punt d’interès cultural de referència i d’atracció i dinamització de la zona.

Disculpeu les molèsties.