Esteu aquí

Presentació de la 3a edició del llibre ‘Dones de Medalla’

dijous, abril 12, 2018 - 10:07

El Districte de Sarrià Sant Gervasi ha atorgat des del 1996, el guardó Dona de Medalla, coincidint amb la commemora el Dia Internacional de la Dona, al mes de març, i  a proposta del Consell de Dones del Districte, a dones amb vinculació amb el Districte de Sarrià-Sant Gervasi que han destacat en l’àmbit seleccionat a cada convocatòria.

 

L’any 2009 es va publicar la primera edició del llibre Dones de Medalla que recopila les històries de les primeres catorze dones guardonades com a dones de Medalla. La segona edició del llibre Dones de Medalla es va publicar al 2012, i va afegir-ne tres dones de Medalla. Enguany, presentem la tercera edició que incorpora  set  noves dones guardonades en els darrers anys. En total s’ha homenatjat 24 dones de Medalla.

 

Marta Luna ha coordinat la redacció dels escrits. En aquesta darrera reedició s’ha incorporat la novetat d’escrits redactats per homes i dones que parlen de les dones guardonades.  En les anteriors edicions, els escrits eren  només de dones. El recull és un volum d’històries d’afecte i admiració, i alhora un testimoni històric de la vida del Districte de Sarrià – Sant Gervasi.

 

Els assistents a l’acte del dia 18 d’abril rebran un exemplar de l’obra, fins exhaurir les existències.