Esteu aquí

Primera ruta turística accessible a Sarrià-Sant Gervasi

dijous, març 1, 2018 - 18:31

El Districte de Sarrià-Sant Gervasi organitza rutes turístiques de la zona, obertes a tota la ciutadania i amb mesures d'accessibilitat, perquè tothom les pugui gaudir.

El 17 de març a les 12.00 h tindrà lloc la primera ruta turística adaptada al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Es tracta de la Ruta modernista a l’Avinguda Tibidabo. És la primera d’un cicle de rutes per a tothom que es duran a terme al llarg de l’any.

Aquestes rutes incorporen mesures d’accessibilitat que permeten que les persones amb discapacitat també les puguin gaudir. Les mesures són:

  • Recorregut accessible per persones amb mobilitat reduïda i usuàries de cadira de rodes
  • Material informatiu de la ruta en Braille i lectura fàcil
  • Servei de llengua de signes, que cal demanar amb 48 hores d’antelació enviant un correu electrònic a nuriacardona@bcn.cat

La ruta, conduïda per un professional expert en accessibilitat, té com a eix d’interès l’Avinguda Tibidabo i els seus entorns, una obra urbanística de 1,5 quilómetres de llargada que promou un nou model de ciutat-jardí, ple de jardins i mansions.

Les dues properes rutes seran els dissabtes 14 d’abril i 9 de juny, també a les 12.00 h. El punt de trobada per a totes tres rutes serà la plaça Kennedy.