Esteu aquí

Sessió informativa a Sarrià – Sant Gervasi per explicar els processos de transmissió d’empreses

dimecres, abril 11, 2018 - 08:19

Barcelona Activa, en col·laboració amb el Centre de Reempresa de Catalunya, posa en marxa el Pla de Transmissió Empresarial als Barris. L’objectiu del Pla és facilitar la transmissió de petits comerços i negocis de proximitat dels diferents barris de Barcelona.

S’han organitzat diverses sessions informatives, anomenades, cafès de la Reempresa, amb l’objectiu de donar suport als empresaris i emprenedors per aconseguir la continuïtat de les empreses i millorar-ne la rendibilitat.

El projecte s’adreça, tant a les persones que tenen el projecte de posar en marxa un negoci, com a les  que ja el tenen  i volen millorar-lo, així com també, a les que el volen tancar i busquen traspassar-lo a un nou emprenedor.

A Sarrià – Sant Gervasi el primer Cafè de la Reempresa, tindrà lloc dimecres, 18 d’abril, al Centre Cívic Vil·la Urània. A la sessió s’explicarà quines opcions de cessió tenen al seu abast, com poden preparar la cessió del seu negoci i el conjunt de serveis que, sense cap cost, es posen a la seva disposició.

Cafè de la Reempresa a Sarrià – Sant Gervasi

Data  18/04/2018
Horari: 15:00 – 17:00
Lloc: Centre Cívic Vil·la Urània, carrer Saragossa,  29