Esteu aquí

Últims dies per presentar els curts a la 3a edició de Bibliocurts

dijous, setembre 28, 2017 - 07:53

La convocatòria per presentar els curtmetratges estarà oberta fins al 15 d’octubre de 2017.

Bibliocurts, el Festival de Curtmetratges de Biblioteques de Barcelona i del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, té com a objectiu promoure el curtmetratge com a mitjà d’expressió audiovisual, i que contribueix al seu reconeixement i difusió tot relacionant-lo amb la ciutat de Barcelona i també amb les biblioteques públiques.

La duració màxima dels curts ha de ser de 30 minuts, inclosos els crèdits, i no es poden presentar obres ja presentades a edicions anteriors de Bibliocurts.

Hi ha tres seccions en concurs;

La secció Barcelona en curt premiarà el millor curt que tingui una connexió clara i una referència directa amb el territori i els barris de la ciutat de Barcelona. Per participar en aquesta secció és indispensable que el curt estigui rodat a Barcelona i que com a mínim una de les seqüències s’hagi rodat en un exterior fàcilment recognoscible d’algun dels barris de la ciutat.

La secció Megacurt premiarà el millor curt i no tindrà cap restricció respecte a la localització de les obres. La temàtica és lliure.

La secció Bibliocurts Jove inclourà curtmetratges fets per joves d’entre 14 i 17 anys. Els participants hauran d’haver complert els 14 anys el dia que comenci el festival. Si el realitzador és menor de 18 anys, juntament amb la inscripció haurà de presentar l’autorització paterna/materna o del tutor legal segons el model que es troba al web del festival  i un document acreditatiu del signant de l’autorització (DNI). Aquesta categoria no té cap restricció respecte a la localització de les obres o la temàtica.

Del 20 de novembre a l’1 de desembre de 2017 a la Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall i al Centre Cívic Vil·la Florida se celebrarà el festival de curtmetratges i posteriorment, les obres finalistes es projectaran en altres biblioteques de Barcelona en l’activitat itinerant titulada Bibliocurts Off i en altres activitats i projeccions organitzats o coorganitzats per Bibliocurts a altres biblioteques, centres cívics o entitats culturals de la ciutat durant un any un cop finalitzat el festival.

Més informació

Més informació