Biblioteca del Centre de Formació del Laberint

Especialitzada en temes de jardineria, disseny de jardins, arquitectura del paisatge i parcs de Barcelona i del món. També recull informació sobre temes de botànica, flora i floricultura, medi ambient, ecologia i agricultura. La biblioteca és la memòria de les activitats realitzades per l’Ajuntament de Barcelona des de Parcs i Jardins.

La biblioteca s'adreça especialment al personal de la Gerència d’Ecologia Urbana però està oberta també al públic general, especialment als usuaris dels cursos de formació que es fan des del Centre del Laberint.

Aquesta biblioteca forma part del projecte de biblioteca virtual BAB (Biblioteca Ambiental de Barcelona), en el qual també participa el Servei de Documentació d’Educació Ambiental. L’objectiu de la BAB és difondre els recursos d’informació ambientals de la ciutat de Barcelona al món, amb l’objectiu de promoure l’educació, el coneixement, la recerca, fomentar la cultura de la sostenibilitat i contribuir a la transparència.

El fons documental en suport paper està integrat al Catàleg col·lectiu de les biblioteques de l’Ajuntament de Barcelona (CBAB). Per cercar els documents de la biblioteca, tria l'opció "Biblioteca ambiental de Barcelona" del desplegable "Biblioteca".

El fons documental en format electrònic es troba dins el repositori insitucional BCNROC.