Fons Documental Associatiu Torre Jussana

Aquest centre manté una petit fons especialitzat amb l’objectiu de recopilar i difondre els documents i bibliografies especialitzades en el món associatiu, el tercer sector, les polítiques públiques sobre participació ciutadana i altres temàtiques, com ara els comportaments i les actituds socials. El fons es complementa amb recursos d’informació per millorar el funcionament de les entitats ciutadanes.

El centre és de lliure accés i està obert a tothom interessat en aquesta especialitat, però s’adreça a les persones vinculades a associacions, fundacions i cooperatives; estudiants i investigadors sobre l’associacionisme, el tercer sector i polítiques públiques; professionals de l’administració pública i tercers interessats en aquestes temàtiques.

El fons documental en suport paper està integrat al Catàleg col•lectiu de les biblioteques de l’Ajuntament de Barcelona (CBAB). Per cercar els documents de la biblioteca, has de triar l'opció "Cerca avançada" i seleccionar "Torre Jussana" dins el camp "Localització".

El fons documental en format electrònic es troba dins el repositori insitucional BCNROC.

Fons Documental Associatiu Torre Jussana
Enllaços relacionats: