Seguretat i Prevenció | Ajuntament de Barcelona

Una nova visió i un nou model de seguretat

Basat en la proximitat, la transparència i l'acció al territori comptant amb la participació de la ciutadania

Notícies

04/05/2018 - 14:10

El calendari solidari 2018 de Bombers amb causa recapta més de 55.000€

Solidaritat. Els 55.098,46 € recaptats aniran destinats a l'Obra Social de Sant Joan de Déu per finançar programes de recerca en malalties infantils i, per primera vegada, també d’atenció a la infància en risc.

04/05/2018 - 14:05

L’Ajuntament i el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona signen un conveni de col·laboració per millorar les relacions entre els advocats i advocades de l’ICAB i el cos de la Guàrdia Urbana

Seguretat. L'objectiu és millorar el bon funcionament de les relacions entre els advocats i advocades que integres l’ICAB i el cos de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

03/05/2018 - 14:05

La Policia de Barri ja és present a la meitat de la ciutat

Seguretat. Els Equips de Policia de Barri de Ciutat Vella i Sants Montjuïc es sumen als de Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí. Més de 70 agents i comandaments de la Guàrdia Urbana formen part dels Equips de Policia de Barri.

Llegir més

Competències

L’Àrea de Seguretat i Prevenció depèn directament de l’Alcaldia i té com a responsable polític el Comissionat de Seguretat. Lidera les polítiques públiques de seguretat i prevenció, així com la direcció de la Guàrdia Urbana i el Cos de Bombers. Barcelona vol ser un exemple de convivència tranquil·la i segura.

Telèfons d’utilitat

  • Informació Municipal
  • Emergències
  • Bombers
  • Guàrdia Urbana