Seguretat i Prevenció | Ajuntament de Barcelona

Una nova visió i un nou model de seguretat

Basat en la proximitat, la transparència i l'acció al territori comptant amb la participació de la ciutadania

Notícies

04/12/2017 - 09:00

Comença l'operació Nadal

Seguretat. L’operatiu especial de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra vinculat a les festes nadalenques s’inicia amb l’objectiu de garantir la convivència, la mobilitat i la neteja.

30/11/2017 - 17:03

La Guàrdia Urbana activa un dispositiu per garantir la fluïdesa del trànsit durant l’Operació Sortida davant les festivitats de la setmana vinent

Seguretat. A partir de demà la Guàrdia Urbana de Barcelona donarà especial cobertura als punts de trànsit que es preveuen més problemàtics de la ciutat i a les Rondes, a més dels vials afectats per obres.

30/11/2017 - 16:37

Amadeu Recasens destaca la importància de la coordinació i el paper de les autoritats locals per fer front a l’amenaça terrorista

Seguretat. El comissionat de Seguretat, Amadeu Recasens, va participar ahir a la taula rodona sobre “ciutats més segures” en el marc de la UK Security Expo 2017 celebrat a Londres.

Llegir més

Competències

L’Àrea de Seguretat i Prevenció depèn directament de l’Alcaldia i té com a responsable polític el Comissionat de Seguretat. Lidera les polítiques públiques de seguretat i prevenció, així com la direcció de la Guàrdia Urbana i el Cos de Bombers. Barcelona vol ser un exemple de convivència tranquil·la i segura.

Telèfons d’utilitat

  • Informació Municipal
  • Emergències
  • Bombers
  • Guàrdia Urbana