Els serveis de seguretat, prevenció i emergències municipals, Medalla d'Honor del Parlament

10/09/2017 - 19:35

Helena Mercadal

La Guàrdia Urbana de Barcelona, els Bombers de Barcelona i el Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) han rebut la Medalla d'Honor, en la categoria d'or, del Parlament de Catalunya per la seva tasca durant la tarda del 17 d'agost i els dies posteriors a l'atemptat de la Rambla.

La cambra també ha reconegut la tasca de la Policia Local de Cambrils, el Sistema d’Emergències Mèdiques, Protecció Civil de la Generalitat, l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya, els Bombers de la Generalitat i la Creu Roja per la seva intervenció en els atemptats de la Rambla i Cambrils el 17 d’agost i els dies posteriors.

El cap de la Guàrdia Urbana, Evelio Vázquez, ha recollit la distinció. També ho han fet Montserrat Rovira, directora del CUESB, i Rafel Álvarez, cap d’unitat del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de Barcelona (SPEIS), que va ser el responsable de l’operatiu del 17 d’agost dels Bombers de Barcelona.

La mostra d’agraïment del Parlament de Catalunya s’afegeix a les medalles d’honor al mèrit cívic, que es van entregar divendres, 8 de setembre.