La Guàrdia Urbana decomissa 150 plantes de marihuana en un pis de Nou Barris

09/11/2017 - 10:00

Comunicació, seguretat i prevenció

La investigació es va iniciar arran d’un incendi que va tenir lloc a l’immoble. Una persona resta investigada per un presumpte delicte contra la salut publica i defraudació de fluid elèctric. 

El passat diumenge 5 de novembre, agents de la Guàrdia Urbana de la Unitat d’Investigació, conjuntament amb agents de la Unitat Territorial de Nou Barris i agents de la Unitat de Suport Policial, sota la supervisió del Jutjat d’Instrucció núm. 11 de Barcelona, van efectuar una entrada en un pis del barri de Vallbona, al districte de Nou Barris, després que el dia anterior es produís un incendi provocat per una deficient instal·lació elèctrica. Els agents del cos de policia barceloní també van comprovar que el consum d’energia de l’immoble era massa elevat.

La Guàrdia Urbana va observar que instal·lació elèctrica estava manipulada i la llum havia sigut punxada, sense cap tipus de filtre ni mesura de seguretat, directament del ramal central que té la companyia elèctrica al carrer

Els resultats del dispositiu van ser els següents:

• Intervenció de 150 plantes de marihuana en un estat de creixement avançat.

• 12 llampares de sodi

• Diversa documentació relacionada.

L’estimació de la collita d’aquesta plantació en la seva fase final seria de 22.5 kgr. per collita, amb un potencial econòmic productiu per collita de 112.000 euros.

Documents adjunts