La Guàrdia Urbana desmantella un punt de venda de substàncies estupefaents al Raval

10/11/2017 - 10:00

Comunicació, seguretat i prevenció

Dues persones resten detingudes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en l’àmbit del tràfic de substàncies estupefaents.

La Guàrdia Urbana va desplegar ahir al vespre un dispositiu policial en un local situat en els baixos del número 9 del carrer Vistalegre, al barri del Raval, que va permetre desactivar un punt de venda de drogues.

Agents de la Unitat d’Investigació i de la Unitat Territorial de Ciutat Vella de la Guàrdia Urbana van detenir dues persones a l’interior del local com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en l’àmbit del tràfic de substàncies estupefaents.

A l’interior del pis, que s’ha comprovat que estava habilitat pel consum i distribució de drogues, s’ha decomissat diverses quantitats de substàncies estupefaents, diners en efectiu, aparells electrònics i diferent documentació.

La Guàrdia Urbana de Barcelona va iniciar un dispositiu de vigilàncies i seguiments per tal de poder comprovar i recollir el màxim d’indicis per certificar que s’estava cometent tràfic de drogues en aquest punt.

La Guàrdia Urbana manté oberta l’operació i no es descarten més detencions.

28 entrades i 35 detinguts des de principis d’any 

Des de principis d’any, tant la Guàrdia Urbana com els Mossos d’Esquadra, mantenen dispositius de seguretat a la zona del Raval. Des de principis d’aquest any, s’han realitzat 28 entrades en diferents pisos en el barri del Raval i s’han detingut 35 persones relacionades amb la venda de drogues.

Els cossos de seguretat han reforçat les accions de prevenció i dissuasió amb increment de patrulles uniformades a la zona i les accions relacionals i de devolució de la informació al veïnat i al teixit associatiu. Finalment, també s’ha intensificat la pro activitat i relació amb jutjats per conscienciar de les problemàtiques associades, molèsties provocades i necessitat d’accelerar algunes investigacions.

Documents adjunts