La XX Cursa de Bombers obre inscripcions!

02/11/2017 - 10:00

Institut Barcelona Esports

El 2018 tindrem una edició de la Cursa Bombers de Barcelona molt especial: compleix 20 anys! Des del 1999, any rere any, els bombers de Barcelona han celebrat una gran festa d’esport a la ciutat acompanyats de milers de ciutadans recorrent els principals carrers de la nostra ciutat.

Així el proper diumenge 22 d’abril 2018, us esperem a tots per celebrar els 20 anys amb la millor companyia possible: vosaltres i els bombers de Barcelona. Ja et pots inscriure!

Un esperit que no s’ha apagat en 20 anys

L’any 1999 els Bombers de Barcelona van encetar una etapa amb moltíssima il·lusió: la seva cursa. En aquella data el cos va tancar un acord amb una de les principals marques esportives a nivell mundial per a poder celebrar amb tots els ciutadans una jornada esportiva popular a la ciutat de Barcelona.

En els seus 19 anys d’història ha gaudit de moltíssimes alegries, ha celebrat victòries, ha vist com els bombers han homenatjat alguns dels seus companys, milers de persones han creuat la línia de meta assolint objectius o simplement ha vist somriure milers i milers de persones que es diverteixen compartint l’esport amb els bombers de la nostra ciutat.

Més informació