“Sóc gran, i què?” és una iniciativa de sensibilització ciutadana per qüestionar i desmuntar els estereotips i prejudicis que, per raó d’edat, sovint pateixen les persones grans, i per reivindicar així en primera persona el seu dret a la diferència i a la igualtat, lluitant contra les discriminacions.

Sóc gran, i què?

  • Espot presentació de la campanya “Sóc gran, i què?" http://img.youtube.com/vi/pwLxA3Nfp50/0.jpg pwLxA3Nfp50
  • Diuen que totes les persones grans son iguals http://img.youtube.com/vi/cQf-7N_miXs/0.jpg cQf-7N_miXs
  • Diuen que les persones grans són rígides, ja no aprenen coses noves http://img.youtube.com/vi/1uZYhqU1NIk/0.jpg 1uZYhqU1NIk
  • Diuen que les persones grans són dependents i sempre estan malaltes http://img.youtube.com/vi/QxPjk1J0Oe4/0.jpg QxPjk1J0Oe4

Noticies

Presentació del projecte “Sóc gran, i què?” al Fòrum de les Veus de la Gent Gran: “Fem visible la discriminació per raó d’edat”

Fri, 06/16/2017 - 21:35

Gent gran. El mes de maig passat va tenir lloc, al Palau Macaya, el Fòrum de les Veus de la Gent Gran: “Fem visible la discriminació per raó d’edat”

“Sóc gran, i què?”, una iniciativa per desmuntar estereotips sobre les persones grans

Fri, 06/09/2017 - 17:43

Gent gran. L’Ajuntament de Barcelona engega el projecte de sensibilització ciutadana “Sóc gran, i què?” per desconstruir estereotips i prejudicis que pateixen les persones grans

El projecte “Soc gran, i què?”, reconegut per la OMS com una de les iniciatives més destacades per fer front a les discriminació per edat.

Fri, 06/02/2017 - 22:14

Gent gran. La iniciativa ha estat seleccionada per l’OMS com una de les nou millors pràctiques internacionals contra l’edatisme i els estereotips i prejudicis que d’aquesta discriminació es deriven.

Totes les persones grans, són iguals? Aquesta és la pregunta central del projecte “Sóc gran, i què?”

Fri, 06/02/2017 - 22:13

Gent gran. Les persones que encara no han arribat a aquesta etapa, com imaginen que serà aquesta fase de la vida?