“Sóc gran, i què?” és una iniciativa de sensibilització ciutadana per qüestionar i desmuntar els estereotips i prejudicis que, per raó d’edat, sovint pateixen les persones grans, i per reivindicar així en primera persona el seu dret a la diferència i a la igualtat, lluitant contra les discriminacions.

Sóc gran, i què?

Noticies

“Envellint en igualtat”, una campanya per lluitar contra l’edatisme

Wed, 10/24/2018 - 11:18

Gent Gran. El darrer 1 d’octubre, Dia Internacional de les Persones Grans, va arrencar la campanya que ha iniciat la Plataforma Europea AGE[1], amb el nom “Envellint en igualtat”, per recordar i visibilitzar que els drets humans no...

Noves representacions dels grups de teatre del Sóc gran, i què?

Mon, 10/08/2018 - 14:13

Gent Gran. Engeguem el nou curs amb noves presentacions programades en el marc de la setmana de la gent gran del grup de teatre de Sant Andreu. Així podrem tornar a gaudir de la gran feina que fan les nostres participants.

Les veus de les persones grans

Mon, 10/08/2018 - 13:38

Gent Gran. Fomentar la participació de les persones grans va ser una de les conclusions extretes de la IV Convenció “Les veus de les persones grans”, la cinquena edició de la qual es durà a terme el març del 2019.

Un curs replè de teatre fòrum

Thu, 07/26/2018 - 14:37

Gent gran. Les noves peces de teatre fòrum dels dos grups de teatre del “Sóc gran, i què?” han generat debats nous i enriquidors.