“Sóc gran, i què?” és una iniciativa de sensibilització ciutadana per qüestionar i desmuntar els estereotips i prejudicis que, per raó d’edat, sovint pateixen les persones grans, i per reivindicar així en primera persona el seu dret a la diferència i a la igualtat, lluitant contra les discriminacions.

Sóc gran, i què?

  • Espot presentació de la campanya “Sóc gran, i què?" http://img.youtube.com/vi/pwLxA3Nfp50/0.jpg pwLxA3Nfp50
  • Diuen que totes les persones grans son iguals http://img.youtube.com/vi/cQf-7N_miXs/0.jpg cQf-7N_miXs
  • Diuen que les persones grans són rígides, ja no aprenen coses noves http://img.youtube.com/vi/1uZYhqU1NIk/0.jpg 1uZYhqU1NIk
  • Diuen que les persones grans són dependents i sempre estan malaltes http://img.youtube.com/vi/QxPjk1J0Oe4/0.jpg QxPjk1J0Oe4

Noticies

"No tinc por": gran manifestació ciutadana dissabte, 26 d'agost

Sat, 08/19/2017 - 21:07

Clam ciutadà. El recorregut començarà als Jardinets de Gràcia i acabarà a la plaça de Catalunya.

Barcelona no té por

Fri, 08/18/2017 - 16:35

Clam ciutadà. Cent mil persones han sortit al carrer per cridar "No tinc por", una resposta massiva dels veïns i les veïnes de rebuig a l'atemptat a la Rambla i de suport a les víctimes.

Ada Colau atemptat Rambla

“Barcelona és una ciutat de pau, oberta al món i orgullosa de la seva diversitat”

Thu, 08/17/2017 - 22:51

Ajuntament. Minut de silenci a les dotze del migdia d’aquest divendres, 18, a la plaça de Catalunya en solidaritat amb les víctimes de l’atemptat a la Rambla. S’han decretat tres dies de dol oficial.

Presentació del projecte “Sóc gran, i què?” al Fòrum de les Veus de la Gent Gran: “Fem visible la discriminació per raó d’edat”

Fri, 06/16/2017 - 21:35

Gent gran. El mes de maig passat va tenir lloc, al Palau Macaya, el Fòrum de les Veus de la Gent Gran: “Fem visible la discriminació per raó d’edat”