“Sóc gran, i què?” és una iniciativa de sensibilització ciutadana per qüestionar i desmuntar els estereotips i prejudicis que, per raó d’edat, sovint pateixen les persones grans, i per reivindicar així en primera persona el seu dret a la diferència i a la igualtat, lluitant contra les discriminacions.

Sóc gran, i què?

Noticies

Joves desmuntant estereotips

Mon, 12/10/2018 - 18:30

Gent Gran. Comença un nou taller amb el qual s’obre una línia de treball intergeneracional de la campanya Sóc gran i què?: el taller de fotografia Sóc fotògraf.

Els armaris de la gent gran

Fri, 11/30/2018 - 12:22

Gent Gran. "Un amic ens va dir que se n’anava a una residència, per poder ser cuidat, però que allà no diria que era gai, perquè no volia ser discriminat. Com pot ser que una persona hagi de tornar a l’armari quan és gran?"

“Envellint en igualtat”, una campanya per lluitar contra l’edatisme

Wed, 10/24/2018 - 11:18

Gent Gran. El darrer 1 d’octubre, Dia Internacional de les Persones Grans, va arrencar la campanya que ha iniciat la Plataforma Europea AGE[1], amb el nom “Envellint en igualtat”, per recordar i visibilitzar que els drets humans no...

Noves representacions dels grups de teatre del Sóc gran, i què?

Mon, 10/08/2018 - 14:13

Gent Gran. Engeguem el nou curs amb noves presentacions programades en el marc de la setmana de la gent gran del grup de teatre de Sant Andreu. Així podrem tornar a gaudir de la gran feina que fan les nostres participants.