Acte de commemoració del Dia Internacional de les Persones Grans amb la participació del projecte Sóc gran, i què?

Gent gran. El dimecres 25 d’octubre tindrà lloc l’acte de commemoració del Dia Internacional de les Persones Grans, organitzat des del Consell Assessor de la Gent Gran

El dimecres 25 d’octubre tindrà lloc l’acte de commemoració del Dia Internacional de les Persones Grans, organitzat des del Consell Assessor de la Gent Gran

El dimecres 25 d’octubre tindrà lloc l’acte de commemoració del Dia Internacional de les Persones Grans, organitzat des del Consell Assessor de la Gent Gran. Es farà la lectura d’un manifest i la presentació del projecte Sóc gran, i què?, i es representaran dues peces teatrals.

L’acte anirà a càrrec de la regidora d’Infància, Joventut i Gent Gran, Carmen Andrés Añón. Es llegirà el manifest del Consell Assessor de la Gent Gran amb motiu del Dia Internacional, es farà una breu presentació del projecte Sóc gran, i què?, i es representaran dues peces teatrals interpretades pels grups de teatre-fòrum de Ciutat Vella i Sant Andreu (És la meva mare! i Mama, però què fas?).

Tindrà lloc el dimecres 25 d’octubre, a les 5 de la tarda, a l’auditori de la Biblioteca Jaume Fuster, a la plaça Lesseps, 20.

Serà obert al públic, amb aforament limitat.

Si voleu assistir-hi, cal confirmar-ho a l’adreça  de correu electrònic cagg@bcn.cat o als telèfons 93 413 26 49 / 93 413 27 24.

Més informació