XVII Concert de nadal de cant coral de la Gent Gran

Se celebra el XVII Concert de Nadal anomenat De Berlín al Paral·lel ! a l’Auditori de Barcelona.

El passat 12 de desembre es va celebrar el XVII Concert de Nadal de cant coral de la gent gran 2017 a l’Auditori de Barcelona. Aquest concert es celebra anualment des de fa 17 anys, programat per l’Ajuntament de Barcelona i amb el suport del Servei Pedagògic de l’Auditori.

L’any 2014 es va iniciar un nou projecte en el marc del mateix concert: Canta Gran!, amb la finalitat d’obrir l’experiència a altres municipis i programar així el mateix concert a cada municipi que participés.

El concert d’enguany, De Berlín al Paral•lel !, ha estat un viatge per les músiques més representatives del music hall. Com el seu nom indica, el concert ha fet un recorregut històric des dels cabarets internacionals més emblemàtics fins a les cançons més picants del nostre Paral·lel gràcies a la Mone Teruel i als arranjaments musicals de Daniel López. Una formació de cinc músics, una cantant solista i una ballarina, juntament amb la magnífica posada en escena de l’Ignasi Tomàs i la direcció musical de la Montserrat Meneses han fet d’aquest acte una experiència inoblidable.

Aquest any hem gaudit també de la participació de més de 350 cantaires majors de 60 anys. Com en els darrers anys, hem pogut viure el concert a través de les xarxes socials, compartint així l’experiència amb les famílies, els coneguts i la ciutadania.

Al final del concert, els i les cantaires, juntament amb el públic, van interpretar la nadala “El Noi de la Mare” per acomiadar aquesta jornada tan especial i iniciar amb ganes les festes nadalenques.