On som?

 

Qui som i on som                                            El nostre Blog

 

De nou, aquest 2014 torna Mercat de Mercats,  una fira de la gastronomia iniciativa de l’Institut de Mercats de l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. Enguany, dedicada a la cuina del país, amb productes de proximitat, amb la cuina catalana com a protagonista.

 

Com els últims anys, Mercat de Mercats té lloc a l'avinguda de la Catedral. Aquest any, els dies de la fira són: 17, 18 i 19 d'octubre. Però l'horari canvia: de les 12 a les 21.30 hores el primer dia de la fira, de les 11 a les 21.30 hores el dissabte dia 18 i de les 11 a les 21 hores l'últim dia. A través del menú superior que hi ha sobre aquestes línies trobareu tota la informació sobre els serveis i l'oferta de la fira, així com també en el nostre blog Som de mercat, que és també el blog dels Mercats de Barcelona.

 

Mercats de Barcelona elabora aquest espai al web per a la trobada de Mercat de mercats. Si voleu consultar les activitats i els posts que vam escriure en la darrera edició de l'any 2013, ho podeu fer a través d'aquest enllaç: "Edició de 2013", que també hi trobareu a la banda dreta d'aquesta mateixa pàgina. A mesura que anem publicant nous posts sobre les activitats d'aquest any 2014, els veureu ordenats per categories en aquesta mateixa pàgina.