Notícies

06/08/2019

L'ampliació de la superilla de Sant Antoni finalitza al setembre

Obres. La finalització de les obres d'ampliació de la Superilla de Sant Antoni s’endarrereix del mes de juliol al mes de setembre.

27/03/2019

Canvi de sentit del carrer de Sant Nicolau

Hostafrancs. Aquest dissabte es duen a terme totes les modificacions a la senyalització perquè aquest carrer tingui sentit de sortida de la Superilla d'Hostafrancs.

06/03/2019

Superilla de Sant Antoni: obres de reurbanització a l'encreuament de Borrell i Parlament

Obres. Obres d'ampliació de la Superilla de Sant Antoni amb la pacificació de l'encreuament de l'encreuament del carrer Comte Borrell amb Parlament, entre Viladomat i la ronda Sant Pau.

04/03/2019

Més verd, més interiors d'illa, més parcs

Espais verds. Augmenten la superfície de verd amb quatre nous interiors d'illa en construcció, l'ampliació de la superilla de Sant Antoni i la nova plaça del parc Joan Miró.

Superilla del Poblenou, 2018
01/03/2019

Es posa en marxa el camp de proves 5G-IoT a la superilla del Poblenou

Es vol prioritzar que la tecnologia 5G tingui una aplicació pràctica, directa i amb un impacte netament positiu sobre la ciutadania i les seves condicions de vida.

26/02/2019

Jornada de Treball sobre la Superilla de Germanetes

Sessió informativa. Dilluns 4 de març celebrem una Jornada de treball oberta al veïnat per treballar la proposta de Pla d’Acció de la Superilla de l’Esquerra de l’Eixample (Consell de Cent – Germanetes),

21/02/2019

Jornada de treball ‘El programa Superilles a l’àmbit Sant Gervasi – la Bonanova

Superilles. L’àmbit d’estudi per a la implantació del programa superilles a Sant Gervasi és el comprès entre els carrers de Balmes, Mandri, passeig de la Bonanova i ronda del General Mitre.

18/02/2019

Tecnologia 5G al servei de la ciutadania

InnovaciA?. La superilla del Poblenou i l’autonomia de la gent gran, banc de proves per aquesta tecnologia.

01/02/2019

La Superilla de Sant Antoni s'amplia per Borrell i Tamarit

Obres. La Superilla de Sant Antoni estrenarà nous trams pacificats a finals d'estiu: Comte Borrell entre Floridablanca i la Gran Via de les Corts i Tamarit entre Viladomat i Calàbria.

15/11/2018

Sis guardians de ferro colat vigilen la superilla del Poblenou

Cultura i lleure. La Fundació Vila Casas ha donat les escultures de l’artista Xavier Mascaró a la col·lecció d’art públic de la ciutat.

Pàgines