Comença FiraGran 2019 amb la participació, un any més, de l'Ajuntament de Barcelona

Gent gran. A l’estand de l’Ajuntament de Barcelona trobareu un seguit de projectes i serveis municipals que promocionen el bon tracte a les persones grans.

Aquest dimecres 12 de juny comença la 21a edició de FiraGran, que tindrà lloc a les Drassanes Reials de Barcelona fins al dissabte 15 de juny.

FiraGran s’ha consolidat com la primera fira europea dedicada a les persones grans, amb més de 450 activitats gratuïtes per promoure l’envelliment actiu, entre les quals cal destacar el Festival de Corals de FiraGran, la Caminada o la Master Class de Música i Moviment.

Aquest any l’estand de l’Ajuntament de Barcelona està dedicat a la campanya Contra el maltractament, BON TRACTE. En l’estand trobareu informació sobre els diferents projectes i serveis municipals que promocionen el bon tracte vers les persones grans. Cal destacar serveis i projectes ja consolidats com ara VinclesBCN, RADARS, Cantagran i Viure i Conviure i d’altres que tot just estan començant, com ara Soc_blogger!

A més, com cada any, a l’estand de l’Ajuntament de Barcelona us podreu apuntar a una gran varietat d’activitats diàries i, com a novetat d’enguany, es projectarà el curtmetratge Kusi Kushkani, guanyador del premi del públic del Festival Internacional de Cinema de la Gent Gran de Barcelona celebrat entre el 6 i el 9 de juny d’aquest any.

Us esperem a tots i totes.