El coneixement no ocupa lloc

Per facilitar l’accés a la cultura, el programa Targeta Rosa ofereix molts descomptes i avantatges en nombrosos museus, teatres, cinemes, llibreries, etc.

Quant de temps ha passat des de l’última vegada que has visitat un museu?

Segons les enquestes del ministeri d’educació, només el 30% de la població espanyola ha anat a un museu o exposició aquest últim any, del qual el 27% es població major de 65 anys.

Per facilitar l’accés a la cultura, el programa Targeta Rosa ofereix molts descomptes i avantatges, fins i tot entrades gratuïtes, en nombrosos museus, teatres, cinemes, llibreries, etc.

Segur que encara et falten moltes exposicions i museus per visitar i edificis històrics que descobrir. La Pedrera és un d’aquests llocs màgics que ofereix noves exposicions que ens ajuden a conèixer els seus secrets.

Sabies que La Pedrera albergava un garatge subterrani? Que la pujada als habitatges es feia en ascensor? O què va passar durant la Guerra Civil? A l’esdeveniment “L’altra Pedrera” tindràs l’oportunitat de conèixer totes les respostes a aquestes preguntes i moltes més, aprofitant el descompte d’usuari de Targeta Rosa. L’esdeveniment es realitza els dissabtes en el mateix edifici de La Pedrera.

No et perdis els nombrosos avantatges que ofereix el programa Targeta Rosa en cultura i oci. Des de la Sagrada Família, la Casa Batlló, el Museu Nacional d’Art de Catalunya o el Museu d’Art Contemporani de Barcelona, fins al Teatre Apolo, Cinemes Verdi o FNAC.