La plaça de Sant Jaume, el primer punt de trobada dels usuaris de Vincles

65 persones de diferents barris de Barcelona van estar presents en la primera trobada de Vincles a la Plaça de Sant Jaume.

El passat 1 de desembre es va celebrar la primera trobada entre persones usuàries del projecte d’innovació social Vincles, creat per l’Ajuntament de Barcelona i gestionat per Tunstall Televida.

Tot i que les prediccions meteorològiques no eren bones, 65 persones de diversos barris de Barcelona van participar, juntament amb els/les dinamitzadors/es i professionals socials que treballen a Vincles.

Aquesta trobada es va iniciar a les 11 del matí a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, ​​on tots els presents van poder veure el pessebre i fotografiar-se amb l’arbre de Nadal que s’instal·la anualment en aquest punt.

Posteriorment es van organitzar activitats i dinàmiques que van permetre als usuaris de Vincles conèixer a gent nova i aconseguir ampliar el seu cercle de relacions. A més, van poder fer fotografies amb les tauletes digitals que cadascú va portar per tenir-les de record i compartir-les en els grups amb altres persones usuàries.

Per acabar, tots els participants van passejar pel mercat de la Fira de Santa Llúcia i alguns d’ells van visitar la Catedral de Barcelona.

La valoració d’aquesta trobada per part dels participants ha estat molt positiva, ja que l’acció els ha permès passar un matí diferent, ple d’activitats interessants per a ells i al mateix temps ampliar la seva xarxa de relacions.

Així doncs, després de l’èxit d’aquesta primera acció conjunta del projecte Vincles, es té previst organitzar-ne més.