Les festes amb la Targeta Rosa

S’estima que cada espanyol gastarà 633 euros aquestes festes. Minimitza les teves despeses amb la Targeta Rosa

 

Ja estem a les acaballes de l’any, i el programa de Targeta Rosa tanca aquest 2017 amb més de 1.250 establiments adherits, repartits en tota classe d’àmbits, des del de la cultura i l’oci fins al de l’esport i la salut.

En una època on gaudim de moments de germanor i festivitat amb els nostres i també del Nadal, sempre sorgeixen les mateixes inquietuds. Quina roba ens posarem? Què cuinarem pels nostres convidats? Quins regals farem?

S’estima que cada espanyol gastarà 633 euros aquestes festes, 200 euros per sobre de la mitja europea, i precisament la major inversió es farà en regals seguit de l’alimentació, 262 euros y 198 euros respectivament.

Targeta Rosa permet minimitzar les despeses nadalenques posant a disposició dels seus usuaris més de 200 comerços de barri, 22 botigues d’alimentació comptant amb 10 mercats municipals i 75 de perruqueria i estètica.

Només cal entrar a la web de Targeta Rosa i utilitzar el cercador d’avantatges per trobar aquell establiment que més et convingui www.ajuntament.barcelona.cat/targetarosa.