Ments grans: L'òpera ens sedueix

24 d'abril i 8 i 15 de maig a les 10:00h. Dins el programa Ments Grans + 55 anys , dediquem el proper bloc a l'òpera amb un taller, una sortida i una xerrada.

24 d’abril i 8 i 15 de maig a les 10:00h. Dins el programa Ments Grans + 55 anys , dediquem el proper bloc a l’òpera amb un taller, una sortida i una xerrada.

 • Xerrada. Introducció a l’òpera. Dimecres 24 d’abril a les 10:00h.
  Creieu que l’òpera és només per a persones expertes? La Laura Planagumà, investigadora musical i futura musicòloga, ens introduirà al fascinant món de l’òpera a través de fragments audiovisuals d’allò més emblemàtics.
 • Taller. Una vida d’òpera. Dimecres 8 de maig a les 10:00h.
  La musicòloga i educadora Maria José Anglès, ens oferirà un taller participatiu per entendre el sentit de l’òpera, de les històries que es narren i de les persones que la realitzen. Farem un recorregut per la història de l’òpera centrant-nos en la part humana que implica aquesta obra d’art total.
 • Sortida. Anem al Liceu! Dimecres 15 de MAIG (10:00h. al Liceu).
  CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA (Tindran prioritat les persones que hagin assistit a les sessions anteriors)
  Anem a conèixer el Gran Teatre del Liceu. Realitzarem una visita guiada que començarà al Vestíbul Històric del Teatre, seguirem per la Sala de Concerts, amb unes 2.300 localitats, i finalitzarem al Saló dels Miralls. Coneixerem anècdotes dels més de 170 anys de vida del Gran Teatre a la nostra ciutat.