Ments grans, nou projecte +55

Coneixement. Tres biblioteques han començat un projecte en què els participants comparteixen informació i coneixements

Les biblioteques Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte, El Carmel – Juan Marsé i Sofia Barat han començat un projecte en què persones de més de 55 anys comparteixen informació i coneixements sobre qüestions del seu interès. Al llarg de tres sessions -una xerrada, un taller i una sortida- es tractaran els temes següents: la sostenibilitat, els mitjans de comunicació, la tecnologia, l’economia, l’educació i l’amistat.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure la part més afectiva i relacional de les persones, alhora que es treballen altres aspectes, com ara la mobilitat, l’activitat física i intel·lectual o l’envelliment actiu, crític i compromès.

Les sessions, adreçades a persones de més de 55 anys, tot i que també estan obertes a usuaris d’altres edats, es faran en horari de matí. Les persones interessades s’han de posar en contacte amb les biblioteques que ofereixen les activitats.

El primer bloc temàtic està dedicat als mitjans de comunicació: la periodista Mònica Planas oferirà la xerrada Envaïts pels mitjans, hi haurà un taller de premsa escrita i es visitaran els estudis de TV3.

Properes activitats