Més de 500 cantaires i 28 corals de persones grans participen al concert de Nadal CANTA GRAN!

Gent gran. El XVIII Concert de Nadal de cant coral de la gent gran proposa un passeig musical per la llegenda del Comte Arnau

El concert de Nadal de cant coral de la gent gran CANTA GRAN!, organitzat pel departament de Promoció de la Gent Gran i el Servei Educatiu de L’Auditori, proposa un passeig musical per la llegenda del Comte Arnau, amb música del compositor Albert Guinovart i dramatúrgia de Joan Lluís Bozzo. La cantata fa un recorregut pel mite i la terrible llegenda del Comte Arnau, tot donant veu als poetes més destacats que l’han forjada com Verdaguer, Maragall, Sagarra o Brossa.

Més de cinc-cents cantaires, pertanyents a vint-i-vuit corals de Barcelona, interpreten la cantata basada en la llegenda del Comte Arnau, amb coordinació i direcció de Montserrat Meneses, direcció musical d’Oriol Castanyer i direcció escènica d’Ignasi Tomàs.

El Comte Arnau és la llegenda catalana per antonomàsia, sobre la figura del cavaller medieval, hedonista i furibund, que cerca el plaer en la deshonra de les dones casades i solteres de la seva comarca i que és condemnat eternament a encarnar un ésser no mort, una ànima en pena que cavalca pels boscos i les fondalades de Montgrony i Gombrèn.

El concert de Nadal de cant coral de la gent gran es pot seguir també a Facebook i a Twitter.

CANTA GRAN! 2018 – Un passeig musical pel Comte Arnau

Dilluns 10 de desembre de 2018, a les 18.30 h.

L’Auditori de Barcelona (Sala 1 – Pau Casals). C/ Lepant, 150