“Persones grans LGTBI+: 50 anys de lluita per la visibilitat i la no-discriminació”

Divendres 11 d'octubre tindrà lloc al Centre LGTBI de Barcelona un acte per celebrar el 50è aniversari dels aldarulls de Stonewall.

Aquest any se celebra el 50è aniversari de la rebel·lió de Stonewall, que va ser l’inici del moviment de lluita pels drets de les persones LGTBI+ arreu del món. En reconeixement de totes les persones que van alçar-se per la no-discriminació de les persones gais, lesbianes, transsexuals, bisexuals, intersexuals i queer, l’11 d’octubre tindrà lloc al Centre LGTBI de Barcelona l’acte “Persones grans LGTBI+: 50 anys de lluita per la visibilitat i la no-discriminació”.

L’acte, que començarà a les 17.00 hores, inclourà la projecció d’un fragment del documental La rebelión de Stonewall i una taula rodona posterior amb l’historiador Leopold Estapé; la professora feminista i activista Mercè Otero, guardonada recentment amb la Creu de Sant Jordi, i Eugeni Rodríguez, president de l’Observatori contra l‘Homofòbia. El periodista Marc Sala moderarà la taula i conduirà la trobada, que es clourà amb les actuacions de Víctor Guerrer i Txus García.

Amb motiu del 50è aniversari de Stonewall, el 2019 també ha estat declarat Any de les Persones Grans sense Armaris per la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexual i Bisexuals (FELGTB).

L’acte coincideix amb el Dia Internacional per Sortir de l’Armari, i tindrà lloc pocs dies després del Dia Internacional de les Persones Grans, que se celebra l’1 d’octubre.

Podeu inscriure-us-hi a través d’aquest formulari en línia.