Torna CANTA GRAN! a l’Auditori el 9 de desembre

Nadal. El XIX Concert de Nadal de les Persones Grans de Barcelona presenta un repertori basat en cançons populars de la Mediterrània.

Per dinovè any consecutiu, CANTA GRAN! omplirà l’Auditori de cançons amb un concert en què participaran 490 cantaires de seixanta anys o més que assagen des de fa setmanes, sota la direcció de Montserrat Meneses, amb la posada en escena d’Ignasi Tomàs, l’adaptació de textos de David Pintó i els arranjaments musicals de Jordi Cornudella.

El Concert de Nadal de les Persones Grans de Barcelona se centra aquest any en un repertori de cançons de tota la conca mediterrània, una proposta musical que recorre des de les aigües cristal·lines gregues fins al desert de Síria, passant pel te amb menta algerià, els paisatges de la Toscana, cançons tradicionals d’Israel, de França, de Catalunya, d’Espanya i de les Illes Balears. Una formació de cinc músics i dues cantants solistes acompanyaran les veus dels cantaires.

CANTA GRAN! és una proposta musical i pedagògica, coproduïda pel departament de Promoció de les Persones Grans de l’Ajuntament de Barcelona i el Servei Educatiu de l’Auditori, que treballa la música coral com una eina que promou la participació de les persones grans i l’envelliment actiu.

 

CANTA GRAN! 2019 – Mare Nostrum: cançons populars de la Mediterrània

Dilluns 9 de desembre de 2019, a les 18.30 h.

L’Auditori (Sala 1 – Pau Casals). C/ Lepant, 150, Barcelona