Veure la vida amb “bons ulls”

A partir dels 60 anys es recomana augmentar les mesures preventives per poder realitzar un diagnòstic precoç de malalties en les seves fases inicials.

No és cap secret que quan ens fem grans es produeix una pèrdua de la visió, però si es mantenen uns hàbits saludables i es fan revisions periòdiques tots podem gaudir d’una bona salut ocular.

L’edat és un factor de risc per al desenvolupament de malalties oculars greus (degeneració macular associada a l’edat DMAE, glaucoma, cataractes, etc…). A partir dels 60 anys és recomanable augmentar les mesures preventives per poder realitzar un diagnòstic precoç de malalties que no presenten símptomes en les seves fases inicials, i per tant les visites a l’oftalmòleg han de ser habituals.

Per promoure la salut visual entre la gent gran, a la Targeta Rosa disposem de centres d’oftalmologia on l’usuari podrà gaudir de descomptes en visites, proves diagnòstiques i tractaments quirúrgics. Entre un 10 i un 50% de descompte en visites i revisions i entre un 10 i un 25% de descompte en cirurgies.

 

More info