Destaquem

 • Laboratori del Temps

  Trobareu informació i recursos sobre les polítiques desenvolupades per administracions públiques a diferents indrets de Catalunya, Europa i la resta del Món,  publicacions impulsades per les universitats i grups de recerca,  un espai de biblioteca  i videoteca.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/labtemps.jpg
 • Mesura de Govern per una Democratització de la Cura 2017 – 2020

  Amb 68 actuacions adreçades a posar les cures al centre de les polítiques municipals i que compta amb una dotació pressupostària inicial de 59 milions d’euros addicionals per al període 2017-2020.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/mg_cura_cat.jpg
 • Premi Barcelona a Empresa Innovadora 2017

  Convocada la 6a edició del Premi, que vol reconèixer públicament el compromís de les organitzacions i empreses de la ciutat que desenvolupen mesures innovadores en gestió del temps, de flexibilitat i d'equilibri de la vida laboral, familiar, personal i social.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/banner_premi-_nova_data_548x280_5.jpg
 • Pacte per a la Reforma Horària

  Usos del Temps. Álvaro Porro, nou Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona signa el Pacte per a la Reforma Horària

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/pacte_reforma_horaria.jpg
 • Pla d’impuls de l’economia social i solidària.

  El Govern municipal ha presentat el Pla d’impuls de l’economia social i solidària a Barcelona 2016-2019 a les entitats del sector, amb les quals ha treballat braç a braç per elaborar-lo per a que vol aprofundir en un model socioeconòmic innovador.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/altres_economies.jpg

Notícies

ds., 16/12/2017 - 12:51

Les nenes i els nens de Barcelona volen més temps propi i major autonomia.

Infancia i Adolescència. El benestar subjectiu de la infància és un projecte de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut d’Infància i Adolescència que dóna la veu als nens i nenes de 10 a 12 anys per tal que expliquin com és el seu ...

dj., 14/12/2017 - 11:41

Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2018

Subvencions. Us informem que s’ha aprovat la “Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2018”, i que inclou, els àmbits de Consum Responsable i de Programes de...

dt., 12/12/2017 - 10:53

Bona Feina! Ajuts per a la contractació per tal de fomentar l'ocupació de qualitat a Barcelona.

Subvencions. Barcelona Activa inicia un programa de subvencions a les empreses i persones autònomes per tal d’incentivar la contractació i fomentar l’ocupació de qualitat a la ciutat.

Llegeix més

Destacats del Web

 
 • Pacte del Temps

  Pacte del Temps

  Vol recollir els acords entre l'administració, les organitzacions i la ciutadania per promoure la qualitat de vida i la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, a través de la millor gestió del temps.

 • Temps per compartir

  Temps per compartir

  Informació d'iniciatives cíviques sorgides del moviment veïnal que tenen en la seva base valors com la solidaritat, la reciprocitat o la cooperació i contribueixen a la transformació de la societat en camps com la gestió del temps i el reforç dels vincles entre les persones.

 • Xarxa d'Empreses

  Xarxa d'Empreses

  Amb el suport de l'Ajuntament, un creixent grup d'empreses treballen en xarxa per promoure i intercanviar experiències entorn d'una nova organització del treball que fa possible l'harmonització del temps personal, laboral i familiar.

 • LabTemps

  LabTemps

  Un banc de recursos amb documents, enllaços i notícies, elaborats per institucions d'àmbit nacional i internacional, que aporten informació sobre l'evolució de les polítiques de temps i de les cures, que anirem ampliant progressivament.