Destaquem

 • Convocatòria 2018

  El Departament de Programes de Temps i Economia de les Cures ve donant suport, des de l’any 2014, a iniciatives que tinguin com a objectius prioritaris  el foment de la conciliació laboral, familiar, personal i social i/o la promoció de l’economia de les cures a través de la “Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat”.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/banner_subvencions_0.jpg
 • Laboratori del Temps

  Trobareu informació i recursos sobre les polítiques desenvolupades per administracions públiques a diferents indrets de Catalunya, Europa i la resta del Món,  publicacions impulsades per les universitats i grups de recerca,  un espai de biblioteca  i videoteca.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/labtemps.jpg
 • Mesura de Govern per una Democratització de la Cura 2017 – 2020

  Amb 68 actuacions adreçades a posar les cures al centre de les polítiques municipals i que compta amb una dotació pressupostària inicial de 59 milions d’euros addicionals per al període 2017-2020.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/mg_cura_cat.jpg
 • Premi Barcelona a Empresa Innovadora 2017

  Convocada la 6a edició del Premi, que vol reconèixer públicament el compromís de les organitzacions i empreses de la ciutat que desenvolupen mesures innovadores en gestió del temps, de flexibilitat i d'equilibri de la vida laboral, familiar, personal i social.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/banner_premi-_nova_data_548x280_5.jpg
 • Pacte per a la Reforma Horària

  Usos del Temps. Álvaro Porro, nou Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona signa el Pacte per a la Reforma Horària

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/pacte_reforma_horaria.jpg
 • Pla d’impuls de l’economia social i solidària.

  El Govern municipal ha presentat el Pla d’impuls de l’economia social i solidària a Barcelona 2016-2019 a les entitats del sector, amb les quals ha treballat braç a braç per elaborar-lo per a que vol aprofundir en un model socioeconòmic innovador.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/altres_economies.jpg

Notícies

dg., 14/01/2018 - 17:49

El Consell Municipal d’Immigració de Barcelona ha elaborat un document amb 68 propostes per dignificar la situació de les persones treballadores de la llar.

Treball. Actualment les persones treballadores de la llar no tenen els mateixos drets que la resta de treballadors del Règim General de la Seguretat Social, per exemple, no tenen dret a prestació d’atur malgrat cotitzar-la.

dv., 12/01/2018 - 11:28

Millor que Nou, tallers per reciclar, reutilitzar i intercanviar amb una proposta de tallers familiars "Especial Reis”.

Tallers. L’Àrea Metropolitana de Barcelona, des del programa Millor que nou, inicia una oferta de tallers pensada per a donar eines tant per tal d’allargar la vida útil dels objectes així com fomentar la reparació i manteniment d...

dc., 03/01/2018 - 19:58

El Jurat ja ha deliberat a la 6a edició del Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps

NUST. El passat 20 de desembre, es va reunir el Jurat de Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps per a valorar les 26 candidatures presentades a la sisena edició.

Llegeix més

Destacats del Web

 
 • Pacte del Temps

  Pacte del Temps

  Vol recollir els acords entre l'administració, les organitzacions i la ciutadania per promoure la qualitat de vida i la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, a través de la millor gestió del temps.

 • Temps per compartir

  Temps per compartir

  Informació d'iniciatives cíviques sorgides del moviment veïnal que tenen en la seva base valors com la solidaritat, la reciprocitat o la cooperació i contribueixen a la transformació de la societat en camps com la gestió del temps i el reforç dels vincles entre les persones.

 • Xarxa d'Empreses

  Xarxa d'Empreses

  Amb el suport de l'Ajuntament, un creixent grup d'empreses treballen en xarxa per promoure i intercanviar experiències entorn d'una nova organització del treball que fa possible l'harmonització del temps personal, laboral i familiar.

 • LabTemps

  LabTemps

  Un banc de recursos amb documents, enllaços i notícies, elaborats per institucions d'àmbit nacional i internacional, que aporten informació sobre l'evolució de les polítiques de temps i de les cures, que anirem ampliant progressivament.