Destaquem

 • Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps

  Convocada la 6a edició del Premi, que vol reconèixer públicament el compromís de les organitzacions i empreses de la ciutat que desenvolupen mesures innovadores en gestió del temps, de flexibilitat i d'equilibri de la vida laboral, familiar, personal i social.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/banner_premi_548x280_7_1.jpg
 • Pacte per a la Reforma Horària

  Usos del Temps. Álvaro Porro, nou Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona signa el Pacte per a la Reforma Horària

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/pacte_reforma_horaria.jpg
 • Mesura de Govern per una Democratització de la Cura 2017 – 2020

  Amb 68 actuacions adreçades a posar les cures al centre de les polítiques municipals i que compta amb una dotació pressupostària inicial de 59 milions d’euros addicionals per al període 2017-2020.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/mg_cura_cat.jpg
 • Pla d’impuls de l’economia social i solidària.

  El Govern municipal ha presentat el Pla d’impuls de l’economia social i solidària a Barcelona 2016-2019 a les entitats del sector, amb les quals ha treballat braç a braç per elaborar-lo per a que vol aprofundir en un model socioeconòmic innovador.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/altres_economies.jpg

Notícies

dl., 09/10/2017 - 11:52

Convocada la 6a edició del Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps

Premi Barcelona. El Premi pretén reconèixer públicament el compromís de les empreses de la ciutat que desenvolupen mesures innovadores en gestió del temps, flexibilitat i equilibri de la vida laboral, familiar, personal i social.

dl., 02/10/2017 - 11:33

Nova oferta formativa de Torre Jussana

Formació. Torre Jussana ha publicat la seva oferta formativa de tardor adreçada a associacions i entitats. Consta de 14 cursos gratuïts per millorar diferents aspectes del funcionament intern de les organitzacions.

dv., 15/09/2017 - 18:56

Oferta de programes i tallers formatius per iniciatives d’Economia Social i Solidària

Cursos i Formació. Barcelona Activa obre el curs amb una àmplia oferta formativa en Altres Economies, per donar resposta a una diversitat de necessitats de les organitzacions i projectes d’Economia Social i Solidària. Consulteu aquí...

Llegeix més

Destacats del Web

 
 • Pacte del Temps

  Pacte del Temps

  Vol recollir els acords entre l'administració, les organitzacions i la ciutadania per promoure la qualitat de vida i la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, a través de la millor gestió del temps.

 • Temps per compartir

  Temps per compartir

  Informació d'iniciatives cíviques sorgides del moviment veïnal que tenen en la seva base valors com la solidaritat, la reciprocitat o la cooperació i contribueixen a la transformació de la societat en camps com la gestió del temps i el reforç dels vincles entre les persones.

 • Xarxa d'Empreses

  Xarxa d'Empreses

  Amb el suport de l'Ajuntament, un creixent grup d'empreses treballen en xarxa per promoure i intercanviar experiències entorn d'una nova organització del treball que fa possible l'harmonització del temps personal, laboral i familiar.

 • LabTemps

  LabTemps

  Un banc de recursos amb documents, enllaços i notícies, elaborats per institucions d'àmbit nacional i internacional, que aporten informació sobre l'evolució de les polítiques de temps i de les cures, que anirem ampliant progressivament.