Destaquem

 • Democratitzant la Cura a Barcelona

  L’objectiu de la jornada és donar a conèixer la implementació de la Mesura de Govern per la Democratització de la Cura a les entitats, agents i persones treballadores en l’àmbit de l’economia de les cures i posar en valor actuacions que estan duent a terme altres agents de la ciutat que contribueixen als seus objectius.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/jornada_cura_0.jpg
 • Laboratori del Temps

  Trobareu informació i recursos sobre les polítiques desenvolupades per administracions públiques a diferents indrets de Catalunya, Europa i la resta del Món,  publicacions impulsades per les universitats i grups de recerca,  un espai de biblioteca  i videoteca.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/labtemps.jpg
 • Mesura de Govern per una Democratització de la Cura 2017 – 2020

  Amb 68 actuacions adreçades a posar les cures al centre de les polítiques municipals i que compta amb una dotació pressupostària inicial de 59 milions d’euros addicionals per al període 2017-2020.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/mg_cura_cat.jpg
 • Pacte per a la Reforma Horària

  Usos del Temps. Álvaro Porro, nou Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona signa el Pacte per a la Reforma Horària

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/pacte_reforma_horaria.jpg
 • Pla d’impuls de l’economia social i solidària.

  El Govern municipal ha presentat el Pla d’impuls de l’economia social i solidària a Barcelona 2016-2019 a les entitats del sector, amb les quals ha treballat braç a braç per elaborar-lo per a que vol aprofundir en un model socioeconòmic innovador.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/altres_economies.jpg
 • Convocatòria 2018

  El Departament de Programes de Temps i Economia de les Cures ve donant suport, des de l’any 2014, a iniciatives que tinguin com a objectius prioritaris  el foment de la conciliació laboral, familiar, personal i social i/o la promoció de l’economia de les cures a través de la “Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat”.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/banner_subvencions_0.jpg

Notícies

dg., 15/04/2018 - 18:39

Es presenta el primer informe de seguiment 2017-2018 de les actuacions de laa Mesura de Govern per una Democratització de la Cura

Informe. Transcorreguts 9 mesos des de l’aprovació de la Mesura de Govern, el dia 21 de març es va presentar el primer informe de seguiment amb informació sobre els avenços realitzats en la seva implementació.

dv., 13/04/2018 - 14:51

La Fundació Josep Irla publica l’estudi “Conciliació i coresponsabilitat. Una perspectiva feminista”

Què significa exactament conciliació i coresponsabilitat? Com haurien de transformar-se les polítiques públiques per garantir la fi de les desigualtats de gènere? Aquestes són algunes de les preguntes que respon l’estudi.

dt., 10/04/2018 - 19:59

Jornada Democratitzant la Cura a Barcelona

Cures. Tindrà lloc el proper dia 10 de maig de 9.30h a 14.30h a la Sala Empren de Barcelona Activa, al carrer de la Llacuna, 162; i pretén crear diàlegs entre diversos agents sobre experiències, avenços, dificultats i fortaleses"

Llegeix més

Destacats del Web

 
 • Pacte del Temps

  Pacte del Temps

  Vol recollir els acords entre l'administració, les organitzacions i la ciutadania per promoure la qualitat de vida i la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, a través de la millor gestió del temps.

 • Temps per compartir

  Temps per compartir

  Informació d'iniciatives cíviques sorgides del moviment veïnal que tenen en la seva base valors com la solidaritat, la reciprocitat o la cooperació i contribueixen a la transformació de la societat en camps com la gestió del temps i el reforç dels vincles entre les persones.

 • Xarxa d'Empreses

  Xarxa d'Empreses

  Amb el suport de l'Ajuntament, un creixent grup d'empreses treballen en xarxa per promoure i intercanviar experiències entorn d'una nova organització del treball que fa possible l'harmonització del temps personal, laboral i familiar.

 • LabTemps

  LabTemps

  Un banc de recursos amb documents, enllaços i notícies, elaborats per institucions d'àmbit nacional i internacional, que aporten informació sobre l'evolució de les polítiques de temps i de les cures, que anirem ampliant progressivament.