Destaquem

 • Premi Barcelona a Empresa Innovadora 2017

  L'acte de lliurament tindrà lloc el proper dilluns 19 de març de 2018, a les 17:30h., al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, serà presidit pel primer tinent d’alcaldia Gerardo Pisarello i comptarà amb la presència del Comissionat d'Economia Social, Desenvolupament Local i Consum, Álvaro Porro.

  En el decurs de l'acte, la Dra. Estrella Montolío Duran, Catedràtica de Lingüística Hispànica de la Universitat de Barcelona i experta en comunicació amb perspectiva de gènere presentarà una conferència sobre comunicació a les empreses i organitzacions.

  .

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/banner_premi_548x280_7_0.jpg
 • Laboratori del Temps

  Trobareu informació i recursos sobre les polítiques desenvolupades per administracions públiques a diferents indrets de Catalunya, Europa i la resta del Món,  publicacions impulsades per les universitats i grups de recerca,  un espai de biblioteca  i videoteca.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/labtemps.jpg
 • Convocatòria 2018

  El Departament de Programes de Temps i Economia de les Cures ve donant suport, des de l’any 2014, a iniciatives que tinguin com a objectius prioritaris  el foment de la conciliació laboral, familiar, personal i social i/o la promoció de l’economia de les cures a través de la “Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat”.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/banner_subvencions_0.jpg
 • Mesura de Govern per una Democratització de la Cura 2017 – 2020

  Amb 68 actuacions adreçades a posar les cures al centre de les polítiques municipals i que compta amb una dotació pressupostària inicial de 59 milions d’euros addicionals per al període 2017-2020.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/mg_cura_cat.jpg
 • Pacte per a la Reforma Horària

  Usos del Temps. Álvaro Porro, nou Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona signa el Pacte per a la Reforma Horària

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/pacte_reforma_horaria.jpg
 • Pla d’impuls de l’economia social i solidària.

  El Govern municipal ha presentat el Pla d’impuls de l’economia social i solidària a Barcelona 2016-2019 a les entitats del sector, amb les quals ha treballat braç a braç per elaborar-lo per a que vol aprofundir en un model socioeconòmic innovador.

  http://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/altres_economies.jpg

Notícies

dt., 20/03/2018 - 09:53

6a edició del Premi, any 2017

Premi NUST. L’Ajuntament de Barcelona va lliurar la 6a edició del Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps, amb el qual es vol reconèixer i divulgar la tasca d'aquelles empreses i organitzacions compromeses a...

ds., 10/03/2018 - 19:44

Es publica l’informe “Situació laboral de la població estrangera a Catalunya 2017”, centrat en les treballadores estrangeres a la llar

Treball. L’informe incideix en la necessitat que la societat valori els treballs domèstics i de cures que porten a termes les dones treballadores a la llar, especialment les estrangeres, per tal que les seves condicions laborals i...

dv., 09/03/2018 - 09:29

El 15 de març participa al Fòrum Obert “A Sant Andreu cuidem la nostra gent?”

Cures. El Grup Motor Territorial del projecte "Temps i Cures al Barri" impulsat per la Direcció de Serveis d'Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum et convida a participar al Fòrum Obert “A Sant Andreu cuidem la nostra...

Llegeix més

Destacats del Web

 
 • Pacte del Temps

  Pacte del Temps

  Vol recollir els acords entre l'administració, les organitzacions i la ciutadania per promoure la qualitat de vida i la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, a través de la millor gestió del temps.

 • Temps per compartir

  Temps per compartir

  Informació d'iniciatives cíviques sorgides del moviment veïnal que tenen en la seva base valors com la solidaritat, la reciprocitat o la cooperació i contribueixen a la transformació de la societat en camps com la gestió del temps i el reforç dels vincles entre les persones.

 • Xarxa d'Empreses

  Xarxa d'Empreses

  Amb el suport de l'Ajuntament, un creixent grup d'empreses treballen en xarxa per promoure i intercanviar experiències entorn d'una nova organització del treball que fa possible l'harmonització del temps personal, laboral i familiar.

 • LabTemps

  LabTemps

  Un banc de recursos amb documents, enllaços i notícies, elaborats per institucions d'àmbit nacional i internacional, que aporten informació sobre l'evolució de les polítiques de temps i de les cures, que anirem ampliant progressivament.