Activitats de la Xarxa

Trobada de les empreses del Grup Motor de la Xarxa NUST i 2a edició del Programa de Mentoria en Organització del Temps de Treball

Data: 25 d’octubre de 2019. Trobada de les empreses del Grup Motor de la Xarxa NUST i 2a edició del Programa de Mentoria en Organització del Temps de Treball

Taller de corresponsabilitat

Data: 9 de maig de 2019. Taller “Foment de la corresponsabilitat de gènere a les empreses” per reflexionar sobre com ens organitzem per tal de conciliar el temps tant a la feina com a casa, així com la importància d’una conciliació corresponsable.

Jornada Anual i 7a edició del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps

Data: 18 de març de 2019. La Jornada “Avancem cap a una organització del temps de treball més saludable, igualitària i eficient” va comptar amb una assistència de 170 persones. L’acte, a més del lliurament del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps – 7a edició, va incloure diferents espais: el cafè-networking inicial, la conferència inaugural i un diàleg sobre l’impacte de les mesures d’organització del temps a les empreses.

Imatge del taller de voluntariat corporatiu

Data: 2 d’octubre de 2018. Taller d’intercanvi entre empreses on s’ha reflexionat sobre quines són les millors estratègies per a desenvolupar projectes de voluntariat a les empreses.

Data: 1 de juny de 2018
Trobada de totes les empreses de la Xarxa NUST per a conèixer el nou Pacte del Temps i les actuacions de deu organitzacions membres que es comprometen amb el Pla d’Acció 2018/2019 del Pacte del Temps de Barcelona.

Data: 15 de novembre.
En el marc de la 8a Setmana de la Responsablitat Social, la Xarxa NUST, juntament amb Ingeniería Social, proposa un debat sobre quines mesures poden afavorir un ús més humà del temps on poder tenir cura de les persones.

Data: 7 de novembre de 2017
Al Convent de Sant Agustí es va realitzar una sessió de contrast i recollida d’aportacions de les empreses que integren la Xarxa NUST a fi d’incorporar-les al document del nou Pacte del Temps de Barcelona.

Data:  16 de juny de 2017
El divendres 16 de juny es va celebrar la Jornada anual de la Xarxa NUST, amb el títol “Com tenir cura de la salut a les nostres organitzacions: salut mental i treball” .

Data: 27 d'abril de 2017
 La Xarxa NUST va organitzar, per a les empreses que formen part del Grup Motor ampliat, el Taller sobre Reforma Horària.

Data: 27 d'abril de 2016 
Taller d’intercanvi de la Xarxa NUST amb la col·laboració del Centre Mediació de Barcelona, a Barcelona Activa

 

Pàgines