Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps

L'any 2012, l'Ajuntament va crear el Premi "Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps".

Aquest premi vol reconèixer, promoure i divulgar la tasca d'aquelles empreses compromeses en millorar la gestió del temps per aconseguir la conciliació entre la vida laboral, familiar i personal. Empreses que treballen implementant mesures d'usos del temps per facilitar que els treballadors i treballadores puguin organitzar-se millor i, al mateix temps, millorar l'organització interna de l’empresa.

  • Reconèixer públicament la tasca de les empreses de la ciutat que desenvolupen mesures innovadores en gestió del temps, flexibilitat i equilibri de la vida laboral, familiar i personal.
  • Promoure la visibilitat de les empreses compromeses amb facilitar l'harmonització del temps en la seva organització, sensibilitzant a la societat en aquesta matèria.
  • Contribuir al coneixement i l'intercanvi, generant un banc de bones pràctiques en l'àmbit del temps i la conciliació a les empreses.

 

 

 

Més informació

Ja està oberta la convocatòria d'enguany, les propostes es podran presentar fins el 31 d'octubre de 2017.
S'amplia el termini de presentació de propostes fins al 24 de novembre.

5ª Edició del Premi, any 2016

Data de lliurament: 21 de febrer de 2017.
Guardonats: Categoria de menys de 10 persones treballadores: TBS -SARO i ARROYO SOLUCIONS DE NEGOCI.
Categoria entre 10 i 50 treballador/es: ETICAS RESEARCH&CONSULTING.
Categoria entre 51 i 250 treballadors/es: UPCNet.
Categoria més de 250 treballadors/es: SEAT.
Menció Especial: ABD ASSOCIACIÓ BENESTAR I DESENVOLUPAMENT.

4a edició del Premi, any 2015

Data de lliurament: Dimecres 24 de febrer de 2016
Guardonats: Empresa de menys de 10 treballadors/es, La Ciutat Invisible, empresa d'entre 10 i 50 treballadors/es, Softmachine, i empresa de més de 50 treballadors/es, Fundació Joia. La menció especial a una de les empreses de la Xarxa NUST es va concedir a Henkel Ibérica.

3a edició del Premi, any 2014

Data de lliurament: Dilluns 23 de febrer de 2015
Guardonats: Empresa de menys de 10 treballadors, Vortex, empresa d'entre 10 i 50 treballadors, Vertisub, i empresa de més de 50 treballadors, Metropolis Centre Especial de Treball. La menció especial a una de les empreses de la Xarxa NUST es va concedir a Unipresalud i isardSAT va rebre un diploma especial.

2a edició del Premi, any 2013

Data de lliurament: Dijous 20 de febrer de 2014
Guardonats: Empreses de més de 50 treballadors, Gaes i empresa de menys de 50 treballadors, Criteria Recursos Humanos. La menció especial a una de les empreses de la Xarxa NUST es va concedir a SGS Tecnos.

1a edició del Premi, any 2012

Data de lliurament: dijous 4 d'abril de 2013
Guardonats: Empreses de més de 50 treballadors, Abacus i empresa de menys de 50 treballadors, Casamitjana. La menció especial a una de les empreses de la Xarxa NUST es va concedir a la Fundació per la Universitat Oberta de Catalunya