8a edició del Premi, any 2019

Com cada any, l’Ajuntament de Barcelona ha convocat el Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps, que enguany celebra la seva 8a edició.

El guardó s’emmarca en el marc del Pacte del Temps, una estratègia impulsada per l’Ajuntament de Barcelona que cerca el compromís municipal i de les organitzacions socials i econòmiques de la ciutat, per tal d’actuar conjuntament i aconseguir una organització social del temps que doni una resposta efectiva a les necessitats i interessos de les persones i de les empreses. Una proposta que convidi a tothom a formar part d’un compromís de ciutat per a una organització dels temps més saludable, igualitària i eficient.

Aquesta 8a edició vol reconèixer aquelles organitzacions que han col·laborat en la generació i el desenvolupament de pràctiques, projectes i processos que serveixen d’inspiració per la sostenibilitat de la vida a la ciutat, i que fan que Barcelona esdevingui un referent en matèria de bones pràctiques en usos del temps. Per tant, va adreçat a aquelles empreses que han adoptat polítiques en matèria de gestió del personal basades en noves mesures de conciliació i corresponsabilitat i en noves maneres d’organitzar el temps.

El jurat premia les empreses en funció de la seva categoria: micro, petita, mitjana i gran. A més a més, hi ha una menció especial a una empresa de la Xarxa NUST (Nous Usos Socials del Temps). El període d’admissió de propostes és de l’1 al 31 d’octubre de 2019.

Podeu consultar els vídeos de presentació de les iniciatives premiades al 2018 clicant aquí.