8a edició del Premi, any 2019

El 3 de desembre, es va reunir el Jurat de la 8a edició del Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps a Barcelona Activa per a valorar les candidatures presentades.

 
La reunió va comptar amb un Jurat expert en diferents àmbits del sector econòmic, social i acadèmic: la Cambra de Comerç, PIMEC, AEDIPE Catalunya, la Taula d’Entitats del Tercer Sector de Catalunya, l’UGT de Catalunya, CCOO de Catalunya, DDIPAS, la Universitat de Barcelona, la Iniciativa per la Reforma Horària, Associació 50 a 50, Foment del Treball Nacional, la Confederació de Cooperatives de Catalunya, i la Universitat Autònoma de Barcelona.

De les empreses que s’han presentat en aquesta 8a edició, sis ho han fet en cadascuna de les categories d’empreses micro, petites i mitjanes excepte en la d’empreses grans on s’han presentat nou candidatures. S’han presentat 27 candidatures de diversos sectors dels quals destaquen l’àmbit social, científic i tecnològic, tot i que també s’han presentat empreses del sector assegurances, comerç o consultoria.

La sessió de deliberació va estar presidida per Álvaro Porro, Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona.

L’anunci de les organitzacions guanyadores i el lliurament del premi tindran lloc en el marc de la Jornada Anual de la Xarxa d’empreses NUST, que es celebrarà al llarg del primer trimestre de 2020. Durant la Jornada es projectaran els vídeos de les iniciatives premiades, alhora que servirà de punt de trobada per a persones i organitzacions interessades en seguir treballant per una organització del temps més saludable, igualitària i eficient.